2022-08-02 05:05Uutiset

D-Link lanseeraa erittäin nopean tekoälyllä tehostetun mesh-verkkojärjestelmän Wi-Fi 6-tuella

M32-3EAGLE PRO AI -sarjan mesh-verkkojärjestelmä M32 yhdistää dynaamisen Wi-Fi 6:n ja tekoälyteknologian tarjotakseen älykkäämmän, turvallisemman ja nopeamman yhteyden koko kotiin.

[Tukholma - 2. elokuuta, 2022] - D-Link, globaali verkko- ja yhteysteknologian alan  johtaja, lanseeraa EAGLE PRO AI -sarjassa täysin uuden mesh-verkkojärjestelmän, M32. Uusi mesh-järjestelmä hyödyntää tekoälyä ja yhdistää sen tulevaisuudenkestävään Wi-Fi 6 -tekniikkaan, ja tarjoaa suurempia nopeuksia, suuremman kapasiteetin ja vähemmän verkon kuormitusta niille, jotka haluavat parantaa Wi-Fi-yhteyttään.

Eagle PRO AI -sarjan M32-verkkojärjestelmä, joka on suunniteltu moderniin usean laitteen älykotiin, tarjoaa jopa 3.2 Gbps:n langattoman Internet-yhteyden yhdistettyjä nopeuksia kaksikaistatekniikalla ja uusimmalla Wi-Fi 6 -tekniikalla, 1024 QAM, MU-MIMO ja OFDMA mukaan lukien.

M32 on ostettavissa 2-pakkauksissa (M32-2) ja 3-pakkauksissa (M32-3), ja molemmat on suunniteltu sisäänrakennetulla AI Wi-Fi Optimizer -ominaisuudella, joka jatkuvasti muodostaa yhteyden parhaaseen Wi-Fi-kanavaan, sekä AI Traffic Optimizer -ominaisuudella, joka priorisoi käyttäjän tärkeimmän laitteen. Tämä varmistaa, että 4k-suoratoisto, peli- ja videopuhelut toimivat saumattomasti ja keskeytyksettä.

M32 on saatavana 2-pakkauksissa (M32-2) sekä 3-pakkauksissa (M32-3), ja niiden kattavuus on 510 m² sekä vastaavasti 740 m². Joustavan laajennuksen mahdollistamiseksi mesh-yksiköt on suunniteltu toimimaan yhdessä verkkoliikenteen optimoimiseksi, ja ne ovat yhteensopivia muiden D-Linkin EAGLE PRO AI -perheen verkkolaitteiden kanssa Wi-Fi-kattavuuden laajentamiseksi. Yhdistämällä nämä Wi-Fi voidaan laajentaa ja skaalata kaikkiin koteihin koosta riippumatta keskeytymättömän Wi-Fi-yhteyden saamiseksi.

Nopeamman ja luotettavamman yhteyden saamiseksi älytelevisioihin, pelikonsoleihin ja muihin älykotilaitteisiin verkkojärjestelmässä on myös kaksi sisäänrakennettua Gigabit Ethernet LAN -porttia ja Gigabit WAN -portti. Lisäksi verkkoturvallisuuden varmistamiseksi uusi lanseeraus on yhteensopiva uusimpien tietoturvastandardien kanssa, WPA3 ja IEC 62443-4-1 mukaan lukien.

Uutta lanseerausta on helppo hallita EAGLE PRO AI -sovelluksella, joka tarjoaa myös verkon tarkastuksia, suosituksia ja viikoittaisia raportteja. Lisäksi sovellus on täysin yhteensopiva Google Assistantin ja Amazon Alexan kanssa, joten käyttäjät voivat käyttää ääniohjausta hallitakseen verkkoaan helposti kätevimmällä tavalla.    

 



Tietoa D-Link

D-Link suunnittelee, kehittää ja valmistaa palkittuja verkko- ja langattomia tuotteita, videovalvonta- ja automaatioratkaisuja koteihin ja yrityksiin. Maailman johtavana yrityksenä D-Link luo edellytykset tuleville viestintätavoille. D-Link on myös tärkeä osa älykotia, jotta ihmisillä ympäri maailmaa on helppoa ja edullista pystyä seuraamaan, automatisoimaan ja hallitsemaan kotiaan missä tahansa, milloin tahansa älypuhelimen tai tabletin kautta. D-Linkin kattava innovatiivisten, suorituskykyisten ja intuitiivisten teknologioiden valikoima on sekä yritysten että yksityishenkilöiden saatavilla sen maailmanlaajuisen erilaisten vähittäiskauppiaiden, jälleenmyyjien ja palveluntarjoajien verkoston kautta. Lisätietoja: http://www.dlink.fi


Kontaktit

Roger Jarleswärd
MARKETING AND PRODUCT MANAGER
Roger Jarleswärd
Camilla Herrera
MARKETING COORDINATOR
Camilla Herrera