2021-03-29 13:47Nyheter

Nysatsning på betong

Att underhålla betongen är kostnadseffektivt. Det förbättrar utseendet, funktionen och förlänger livslängden - även på din rygg.

Det har varit ett händelserikt år på många olika sätt, inte minst med tanke på pandemin som slog till mot hela världen. Under denna turbulenta tid så har både nya arbetssätt och produkter utvecklats. Vi samlade våra krafter och såg över våra produkter under den här tiden. 

Nylansering

En produktgrupp som vi lagt extra krut på är reparationsbetongerna. Vi har justerat och optimerat produkterna. I och med det gör vi nu en nylansering gällande vårt reparationsbetongprogram. Vi har inte bara tänkt nytt gällande produkterna utan även ur ett arbetsmiljötänk, vilket är något som präglar Combimix.

Nya säckar

Av den större delen av våra säckar i reparationsbetongprogrammet har vi nu sänkt vikten på. När vi startade för tjugo år sedan tog vi ställning till att ha 20 kg och nu är det dags att sänka ytterligare 5 kg. Med omtanke för dem som använder våra produkter.

När du bryr dig om slutresultatet

Vårt uppdaterade sortiment inom betongreparation är utvecklat för att täcka in de behov som finns för renoverings- och reparationsarbeten samt mindre lagningsarbeten av t.ex. balkonger, trappor eller stödmurar. Används betong på rätt sätt så har det lång hållbarhet. Så väljer du att reparera eller renovera konstruktionsdelarna förlänger du livslängden upp till ca 50 år.


Ämnen: Betong

Om Combimix

Combimix tillverkar mineralbaserade produkter för byggindustrin. I sortimentet finns bl.a. produkter för golvavjämning, fasadputsning, murning, gjutning, betongrenovering, restaureringsbruk för kulturbyggnader m.m. Försäljning sker i Sverige, Danmark, Norge och USA.

Kontaktpersoner

Mathias Stenback
Affärsområdeschef Fasad & Betong
Mathias Stenback