2022-03-31 06:23Nyheter

Naturprodukter från Norden

Combimix pumpbil i Dalarna.Combimix pumpbil i Dalarna.

Alla våra produkter tillverkas i Norden. Inte för att det låter bra, utan för att det ger oss full kontroll över de produkter vi tillverkar och säljer.

Drygt 80% av våra råmaterial är från Danmark och Sverige. Combimix AB ägs av Sleipner Holding Gadstrup ApS, som ingår i holdingbolaget Fenrisulven, och har sitt säte i Danmark.

Våra fabriker i Sverige är strategiskt placerade i Mälardalen och västra Götaland så vi har nära till storstadsregionerna där många av våra kunder finns. Det mesta av vår försäljning sker i en 25 mils radie kring våra fabriker vilket minskar våra transporter ute i landet.

Där vi har stora kunder men inte en fabrik i närheten så har vi ställt upp silos där vi kan fylla vårt material. Det innebär färre transporter till både södra Sverige och till Norge. 

Med våra pumpbilar minskar vi resurser för emballage och transport av vatten.

Mycket av det material vi levererar är i pumpbil, där varken emballage eller tillsatt vatten transporteras, vilket är ett sätt för oss och våra kunder att minska miljöpåverkan.

Det bästa sättet att minska miljöpåverkan av transporterna är att minska transporterna vilket vi gör genom att sälja nära.Om Combimix

Combimix tillverkar mineralbaserade produkter för byggindustrin. I sortimentet finns bl.a. produkter för golvavjämning, fasadputsning, murning, gjutning, betongrenovering, restaureringsbruk för kulturbyggnader m.m. Försäljning sker i Sverige, Danmark, Norge och USA.

Kontaktpersoner

Towe Aastrup
Marknadskoordinator
Towe Aastrup