2021-07-07 06:45Nyheter

Invigning av nya fabriken

Combimix VD Jonas Lund klipper bandet vid invigningen av nya fabriken i Backamo. Med på bild till vänster är Projekt-/Råvaruinköpschef Martin Andersson.

När första spadtaget togs i början på 2020 i Backamo såg läget annorlunda ut. Då såg vi fram emot en stor och pampig invigning av den blivande fabriken. Nu fick vi göra den i en mindre skala och digital istället p.g.a. den rådande situationen. Den 19 maj hade vi en liten covid-anpassad invigning.

Nu när vår nya fabrik är igång kommer några av våra produkter att levereras i slitstarka, fuktsäkra plastsäckar som är 100 % återvinningsbara. Produktens hållbarhet i säckarna ökar från 6 månader till 12 månader, för vissa produkter ända upp till 24 månader. Om du har några funderingar kring detta, kontakta din ansvariga säljare för mer information.

På bilden ser vi Projekt-/Råvaruinköpschef Martin Andersson som varit projektledare för bygget av vår nya fabrik samt VD Jonas Lund.

 


Om Combimix

Combimix tillverkar mineralbaserade produkter för byggindustrin. I sortimentet finns bl.a. produkter för golvavjämning, fasadputsning, murning, gjutning, betongrenovering, restaureringsbruk för kulturbyggnader m.m. Försäljning sker i Sverige, Danmark, Norge och USA.

Kontaktpersoner

Jonas Lund
VD
Jonas Lund