2021-04-08 09:59Nyheter

Combimix Originals

Vi har fem medarbetare som varit med oss från första året och som än idag jobbar på Combimix. Hur har då dessa tjugo år varit för dem på Combimix? Vi frågade två av dessa, Linda och Martin, för att höra vad de har att berätta.

Linda har varit med från allra första början då hon följde med vid uppköpet av HB Vestbruks fabrik där hon då jobbade som orderkontorist. — Folk säger ju att man ska byta jobb vart 5:e år men det har inte funnits någon anledning för mig, säger Linda Karlsson som idag arbetar som Ekonomiassistent hos oss. Även Martin Andersson som idag jobbar som Projekt och Inköpschef råvaror & emballage följde med från Vestbruk.

Folk säger ju att man ska byta jobb vart 5:e år men det har inte funnits någon anledning för mig.

Det är något som Martin kan hålla med om, som har haft en bred väg genom åren på Combimix. Han har haft flera olika uppdrag på Combimix bl.a. har han arbetat på lab med utveckling & provning, arbetat på kundservice, chef för lab, fabrikschef, produktionschef samt maskinansvarig pumpbilar med mera. Det kanske inte då är så konstigt att det var just Martin som fick uppdraget att projektleda vår nya fabrik som nu alldeles strax står redo att pumpa ut mer Combimix material i Backamo, Ljungskile.

Läs hela artikeln på vår hemsida >


Om Combimix

Combimix tillverkar mineralbaserade produkter för byggindustrin. I sortimentet finns bl.a. produkter för golvavjämning, fasadputsning, murning, gjutning, betongrenovering, restaureringsbruk för kulturbyggnader m.m. Försäljning sker i Sverige, Danmark, Norge och USA.

Kontaktpersoner

Towe Aastrup
Marknadsassistent
Towe Aastrup