2022-09-26 13:26Nyheder

Nu kan patienter med høreimplantat få det efterset via deres app

Remote AssistRemote Assist – fjernudførte justeringer af cochlear-implant

Cochlear™ lancerer nu tjenesten Remote Assist, som gør det muligt at lave fjernudførte patientkonsultationer og justeringer af indstillinger, for at forbedre patienternes høreoplevelse.

Derudover findes der tjenesten Remote Check, en hørekontrol via app som patienten kan udføre derhjemme.

Takket være Cochlears unikke løsninger kan klinikkerne nu tilbyde pleje og service af høj kvalitet på afstand, til brugere af cochlear-implant (CI)*, uden at de behøver besøge deres høreklinik.

Med Remote Assist kan klinikken aktivere funktioner og justere processor indstillingerne, samt give gode råd via live-video eller en chatsession.

I Sverige findes der kun syv CI-centre hvilket kan medføre lange rejser for patienterne når de skal have foretaget justeringer eller møde hørespecialisterne. Med Cochlears nye tjenester kan en patient spare mange timers rejsetid og penge.

Se en video som forklarer Cochlears høreomsorg på afstand her >>

Læs mere om Cochlears høreomsorg på afstand her >>

 

*= gælder Cochlear Nucleus® 7 og Kanso® 2 brugere som anvender Nucleus Smart App

 


Om Cochlear

Mennesker har altid været Cochlears inspiration, lige siden professor Graeme Clark gik i gang med at skabe det første multikanals-cochlea-implantat efter at have set sin far kæmpe med hørenedsættelse. Siden 1981 har Cochlear leveret mere end 650.000 enheder i mere end 180 lande, og derved hjulpet mennesker i alle aldre over hele verden til at høre. Som førende på verdensplan inden for implanterbare høreløsninger forbinder Cochlear mennesker med livets muligheder og byder dem velkommen til verdens største høreimplantatfællesskab. Cochlear har en global arbejdsstyrke på mere end 4.000 personer med en passion for fremskridt, som stræber efter at opfylde behovene hos mennesker, der lever med hørenedsættelse. Virksomheden skaber løbende fornyelse for at være på forkant med fremtidige behov og har investeret mere end 2 mia. AUD til dato [i forskning og udvikling] for at flytte grænserne for teknologi og hjælpe flere mennesker med at høre. www.cochlear.com


Kontakter

Karin Walfridsson
Marketing Manager
Karin Walfridsson