2023-01-09 07:00Pressmeddelande

Pangstart på året med Clean drink Blueberry!

Clean drink BlueberryClean drink Blueberry

Clean drink kliver ur ett framgångsrikt år 2022 och välkomnar 2023 med riktig fart. Först ut av härliga nyheter under 2023 är Blueberry - en fräsch smak av syrliga blåbär som för tankarna till de nordiska skogarna. Med inspiration från klassisk blåbärssoppa är den både söt och frisk. Blueberry passar perfekt när du behöver en extra kick i den krispiga vinterkylan.

Likt övriga smaker i sortimentet är den berikad med 2500 mg BCAA, 180 mg koffein, flertalet vitaminer och mineraler samt fri från socker, konserveringsmedel, färgämnen och taurin. Som alltid är Clean drink helt vegansk och producerad i Norden.

EKG:t, som återfinns både på burken och i det övriga grafiska materialet, speglar pulshöjande aktiviteter och knyter an till nystarten många genomför träningsmässigt under januari. Frontar kampanjen gör idrottarna Lisa Hörnblad, Mirjam Björklund och William Poromaa.

Clean drink Blueberry finns till försäljning från och med vecka 1 online och på Reitan, vecka 2 och 3 rullar det ut på Servicehandeln och Dagligvaruhandeln!Om Clean drink

Clean drink är en svensk, hållbar innovation för dig som vägrar kompromissa med smak eller funktion. Vi har sedan starten 2015 erbjudit en vegansk funktionsdryck som är producerad helt i Norden och fri från onödiga tillsatser som konserveringsmedel, färgämnen, taurin och socker. Vi tror på att hälsa ska genomsyra livet i stort och att det ska vara enkelt att välja hållbara alternativ på marknaden.


Kontaktpersoner

Sebastian Kvissberg
VD
Sebastian Kvissberg