2023-05-16 07:19Pressmeddelande

Clean drink lanserar en tillfällig sommarsmak - "Classic Sunrise" - Skynda dig till butikerna!

Classic SunriseClassic Sunrise med smak av persika och mango

Clean drink är glada att meddela lanseringen av vår senaste smakinnovation, "Classic Sunrise". Denna uppfriskande funktionsdryck erbjuder en perfekt balans mellan den söta och saftiga smaken av persika tillsammans med den tropiska sötman från mango. Classic Sunrise är en välsmakande och naturlig törstsläckare som passar perfekt för de som vill njuta av en frisk och hälsosam dryckupplevelse.

Med en passion för att erbjuda goda och hälsosamma alternativ utan socker eller onödiga tillsatser har Clean drink arbetat hårt för att skapa en unik smakprofil i Classic Sunrise. Genom noggrant utvalda aromer och en noggrann blandningsprocess har vi uppnått en perfekt kombination av persika och mango som kommer att överraska och tillfredsställa smaklökarna hos våra kunder.

Classic Sunrise erbjuder inte bara en enastående smakupplevelse, utan den är också berikad med koffein, aminosyror, vitaminer och mineraler. Utan taurin, färgämnen, konserveringsmedel och socker är Classic Sunrise det perfekta valet för hälsomedvetna individer som vill unna sig något gott utan att kompromissa med sin livsstil.

"Vi är oerhört glada över att kunna introducera Classic Sunrise till vårt sortiment av Clean drinks. Denna nya smak kombinerar persika och mango på ett sätt som ger en fantastiskt frisk och njutbar dryckupplevelse", säger Sebastian Kvissberg, VD på Clean drink. "Vi tror att Classic Sunrise kommer att bli en favorit hos våra kunder och vi ser fram emot att erbjuda dem ännu en läcker och hälsosam alternativ för att stilla deras törst."

Classic Sunrise kommer att finnas tillgänglig för försäljning hos utvalda återförsäljare och onlinebutiker från och med idag den 16 maj. Vi vill uppmärksamma våra kunder att våra tillfälliga sommarsmaker tidigare har sålt slut snabbt, så vi uppmanar alla att skynda sig ut till butikerna för att säkra sin Classic Sunrise-upplevelse.

 

 Om Clean drink

Clean drink är en svensk, hållbar innovation för dig som inte vill kompromissa med smak eller funktion. Sedan 2015 har vi erbjudit en vegansk funktionsdryck, producerad helt i Norden utan onödiga tillsatser som konserveringsmedel, färgämnen, taurin och socker. Hos oss tror vi på att hälsa ska genomsyra livet och att det ska vara enkelt att välja hållbara alternativ. Med vårt sortiment av goda och funktionella drycker är det enkelt att njuta samtidigt som du tar hand om både dig själv och miljön.


Kontaktpersoner

Sebastian Kvissberg
VD
Sebastian Kvissberg