2021-03-17 11:30Pressmeddelande

Clean drink expanderar till Danmark

Clean drink Ananas/MangoClean drink Ananas/Mango

Nu finns funktionsdrycken Clean drink tillgänglig för konsumenter i Danmark. 
- Det är en resa som tagit längre tid än vi tänkt oss men det gör även glädjen över att nu ta steget in på den danska marknaden än större, säger Sebastian Kvissberg, VD på Clean drink. 

Clean drink är ett svenskt dryckesföretag som grundades 2015 och som under de senaste fyra åren blivit ett av de snabbast växande företagen inom funktionella drycker. Clean drink finns idag tillgänglig i Sverige, Finland, Island, Estland, Spanien och Tjeckien. 

- När vi grundade Clean drink tog vi ett beslut om att alltid hålla vår produktion i Norden och tanken har därför alltid varit att vi ska finnas tillgängliga för konsumenter i hela Norden. Det är en resa som tagit längre tid än vi tänkt oss men det gör även glädjen över att nu ta steget in på den danska marknaden än större och vi har även siktet inställt på Norge. Steget in i Danmark tar vi med Custom By Dam Aps som distributör då de, precis som vi, tror att hållbarhet är den enda rätta vägen framåt, säger Sebastian Kvissberg.

Custom By Dam Aps grundades 2019 och är en distributör vars vision är att utveckla hållbara, värdeskapande, innovatiova och trendsättande affärer för sina kunder. 

- Det er med de fælles værdier som nytænkende, innovativ, trendsættende og ikke mindst bæredygtighed, at vi er meget stolte over at i repræsenterer Clean drink i Danmark, säger Henrik Dam, VD och grundare av Custom By Dam Aps.

 

Clean drink finns att hitta hos grossister och på onlinebutiker i Danmark från början av mars, bland annat på Bodystore.dk. Prognosen är att Clean drink kommer finnas på träningsanläggningar, i dagligvaruhandeln och i servicehandeln runt om i landet så snart de rådande pandemirestriktionerna lättar. 


För ytterligare information eller bilder, vänligen kontakta: 
Elin Simmesgård, +46 705 562 634, 
elin@cleandrink.seOm Clean drink

Clean drink är en svensk, hållbar innovation för dig som vägrar kompromissa med smak eller funktion. Vi har sedan starten 2015 erbjudit en vegansk funktionsdryck som är producerad helt i Norden och fri från onödiga tillsatser som konserveringsmedel, färgämnen, taurin och socker. Vi tror på att hälsa ska genomsyra livet i stort och att det ska vara enkelt att välja hållbara alternativ på marknaden.