2021-04-15 06:00Nyheter

Clean drink donerar 50 000 SEK till Barncancerfonden

Den 12 mars öppnade Clean drink upp sin digitala pop-up shop med en limiterad upplaga t-shirts kallad Clean Bear #2 - Hockeynalle där intäkterna från försäljningen skulle gå till välgörenhet. Tröjorna sålde slut på knappt fyra timmar och innebar att Clean drink nu donerat 50 000 SEK till Barncancerfonden. 

- Det här gjorde vi tillsammans genom att sälja slut på vår pop-up shop på nolltid. Alla pengarna från försäljningen gick oavkortat till Barncancerfonden och det känns otroligt bra att kunna inkludera så många i att bidra till något så bra, säger Hugo Rosas, medgrundare på Clean drink. Om Clean drink

Clean drink är en svensk, hållbar innovation för dig som vägrar kompromissa med smak eller funktion. Vi har sedan starten 2015 erbjudit en vegansk funktionsdryck som är producerad helt i Norden och fri från onödiga tillsatser som konserveringsmedel, färgämnen, taurin och socker. Vi tror på att hälsa ska genomsyra livet i stort och att det ska vara enkelt att välja hållbara alternativ på marknaden.


Kontaktpersoner

Sebastian Kvissberg
VD
Sebastian Kvissberg