2022-03-28 09:30Nyheter

Ny förlängning, ny laddare och ny prognos

null


En bit in på år 2022 har det redan hunnit hända en hel del inom projektet. Vi har hunnit vara ute och nätverka i det fysiska rummet, sett ännu en snabbladdare invigas i vårt område samt starta intressanta samarbeten som vi tror mycket på. Därtill har vi sett Power Circle revidera sin prognos för elektriska fordon ännu en gång, deltagit i elbilsrally i Norrbotten samt börjat planera för hur vi ska ta projektet i mål utifrån nya förutsättningar som vi skriver mer om också. 
Allt detta och mycket mer i Stolpe in för Stad och Lands senaste nyhetsbrev.

Trevlig läsning!

Projektet Stolpe in för Stad och Land Mellersta Norrland SiSL fokuserar på Västernorrland och Jämtland. BioFuel Region driver projektet tillsammans med Region Jämtland Härjedalen för att stötta laddinfrastukturutbyggnaden samt öka kunskapen om e-mobilitet. Målet är att utveckla en väldimensionerad och sammanhållen laddinfrastruktur för laddfordon i Mellersta Norrland.

Här kan du läsa och ladda ner vårt nionde nyhetsbrev:

Stolpe in för Stad och Land Mellersta Norrland, nyhetsbrev 9, mars 2022.

Fler nyhetsbrev från projektet


Om BioFuel Region

BioFuel Region är en medlemsägd icke-vinstdrivande organisation. Vi bidrar till en fossilfri fordonsflotta och en utvecklad bioekonomi genom att initiera, koordinera och samverka i projekt. Våra medlemmar finns i de fyra nordligaste länen och vi samarbetar med offentlig sektor, näringsliv samt forskning och utveckling. Finansieringen sker via medlemsavgifter, regionala medel och projektmedel och idag arbetar åtta personer i Umeå.


Kontaktpersoner

Hanna Olovsson
Projektledare
Hanna Olovsson
Lena Jonsson
Projektledare
Lena Jonsson
Magnus Matisons
Projektledare Bioekonomi
Magnus Matisons
Johan Lagrelius
Projektledare
Johan Lagrelius
Barbro Kalla
Kommunikatör och projektledare
Barbro Kalla
Arne Smedberg
VD BioFuel Region
Arne Smedberg
Ida Norberg
Projektledare
Ida Norberg
Fredrik Alm
Projektledare
Fredrik Alm