2013-04-22 10:05Nyheter

Grön Motor med Green Highway på Vårmässan i Sundsvall

null

Den 26-28 april äger årets Vårmässa i Sundsvall rum. Genom Grön Motor, en insats från Green Highway, kommer mässan att få en extra grön prägel. Vi i BioFuel Region vill tipsa om mässan och montern som Grön Motor och Green Highway kommer att ha där. Passa på att lära dig mer om grön trafik under ditt besök på vårmässan. Du har dessutom chans att bli en vinnare!

Provkör miljöbilar som är drivna av el eller gas! Alla som provkör kan också vinna en ”grön” hyrbil i biltävlingen som är sponsrad av lokala bilhandare. Vinn en weekend med en hybridbil från Toyota center eller två veckors lån av en eldriven Opel Ampera från Northcar.

Besök Green Highway i montern som ligger bredvid provkörningen. Lär dig mer om fossilfria transporter eller ta chansen att prata med dem om grön trafik.

Klicka här för att läsa mer om deras aktiviteter under mässan.

För mer information om hela mässan, klicka här.


Om BioFuel Region

BioFuel Region är en medlemsägd icke-vinstdrivande organisation. Vi bidrar till en fossilfri fordonsflotta och en utvecklad bioekonomi genom att initiera, koordinera och samverka i projekt. Våra medlemmar finns i de fyra nordligaste länen och vi samarbetar med offentlig sektor, näringsliv samt forskning och utveckling. Finansieringen sker via medlemsavgifter, regionala medel och projektmedel och idag arbetar åtta personer i Umeå.


Kontaktpersoner

Hanna Olovsson
Projektledare
Hanna Olovsson
Lena Jonsson
Projektledare
Lena Jonsson
Magnus Matisons
Projektledare Bioekonomi
Magnus Matisons
Johan Lagrelius
Projektledare
Johan Lagrelius
Barbro Kalla
Kommunikatör och projektledare
Barbro Kalla
Arne Smedberg
VD BioFuel Region
Arne Smedberg
Ida Norberg
Projektledare
Ida Norberg