2021-11-02 08:59Nyheter

Elbilar: Full fart framåt - fortare än förväntat faktiskt!

null

Alla pilar pekar åt samma håll: de laddbara bilar blir fler och fler samtidigt som laddmöjligheterna efter vägarna blir bättre och bättre. Strömsund i Jämtland har fått sin första snabbladdare, Trafikverket har en andra utlysningsomgång för att försöka täcka de sista vita vägarna och projektet förstärker ytterligare inför avslutningen av projektet. Allt detta och mycket mer i Stolpe in för Stad och Lands senaste nyhetsbrev.

Trevlig läsning!

Projektet Stolpe in för Stad och Land Mellersta Norrland SiSL fokuserar på Västernorrland och Jämtland. BioFuel Region driver projektet tillsammans med Region Jämtland Härjedalen för att stötta laddinfrastukturutbyggnaden samt öka kunskapen om e-mobilitet. Målet är att utveckla en väldimensionerad och sammanhållen laddinfrastruktur för laddfordon i Mellersta Norrland.

Här kan du läsa och ladda ner vårt sjätte nyhetsbrev:

Stolpe in för Stad och Land Mellersta Norrland, nyhetsbrev 7, november 2021.

Fler nyhetsbrev från projektet


Om BioFuel Region

BioFuel Region är en medlemsägd icke-vinstdrivande organisation. Vi bidrar till en fossilfri fordonsflotta och en utvecklad bioekonomi genom att initiera, koordinera och samverka i projekt. Våra medlemmar finns i de fyra nordligaste länen och vi samarbetar med offentlig sektor, näringsliv samt forskning och utveckling. Finansieringen sker via medlemsavgifter, regionala medel och projektmedel och idag arbetar åtta personer i Umeå.


Kontaktpersoner

Hanna Olovsson
Projektledare
Hanna Olovsson
Lena Jonsson
Projektledare
Lena Jonsson
Magnus Matisons
Projektledare Bioekonomi
Magnus Matisons
Johan Lagrelius
Projektledare
Johan Lagrelius
Barbro Kalla
Kommunikatör och projektledare
Barbro Kalla
Arne Smedberg
VD BioFuel Region
Arne Smedberg
Ida Norberg
Projektledare
Ida Norberg