2021-10-07 10:05Pressmeddelande

Swedish Forestry Expo får nya datum 2023

Den 28-30 april 2022 var det tänkt att mässan för det professionella, storskaliga skogsbruket, Swedish Forestry Expo, skulle genomföras. Till följd av pandemin, som fortsatt har ett starkt fäste internationellt, har man beslutat att flytta fram genomförandet till den 1-3 juni 2023. Arrangören vill ge de bästa förutsättningarna för ett säkert och fullskaligt genomförande för både utställare och besökare från hela världen.

Redan fem månader efter lanseringen var stora delar av Solvallas innerplan slutsåld. I dagsläget är mässan helt fullbokad och man har upprättat ett kö-system för företag som inte fått plats. Utställarna kommer från hela världen och erbjuder produkter riktade till det storskaliga skogsbruket.

- Vi har mött ett otroligt stort intresse för mötesplatsen, både nationellt och internationellt. Mässan är slutsåld och vi får dagligen in förfrågningar från utställare och besökare från alla delar av världen. Dessa har givetvis frågor om mässan, men också gällande den fortsatt pågående pandemin vilket fått besökare att tveka på att resa till Sverige, berättar Gabriel Börjesson, Mässansvarig.

Mässan har alltid utgått från begreppet, ”av branschen – för branschen”.

- Vi har alltid utgått från behovet i branschen. I och med det internationella intresset, måste vi ta hänsyn till att många internationella företag i dagsläget har svårt att ställa ut och att besökare har reserestriktioner. Dessa kan vara borta till mässan 2022, men det är inget vi kan vara säkra på. Det osäkra läget gör att vi inte känner oss tillräckligt trygga med att leverera ett arrangemang som hela branschen har möjlighet att medverka i och besöka. Vi väljer att sätta branschens behov främst och för oss innebär det att leverera ett säkert och fullskaligt arrangemang. Därför flyttar vi fram mässan till 2023, då kommer vi ha betydligt bättre möjligheter för detta, fortsätter Gabriel.

Fakta om Swedish Forestry Expo 2023:

Tid: 1-3 juni 2023
Plats: Solvalla, Stockholm
Utställare: Företag som har produkter för det professionella storskaliga skogsbruket
Arrangör: MaskinLeverantörerna 
Övrigt: Fri entré och fri parkering

För mer information:  www.forestryexpo.se 
info@forestryexpo.se 
Mässansvarig, At Event Sweden AB:
Gabriel Börjesson, gabriel@at-event.se , 0708-80 80 57
MaskinLeverantörerna: 
Björn Bäckström, bjorn.backstrom@maskinleverantorerna.se , 08-508 938 83

Swedish Forestry Expo är den nya mötesplatsen för det professionella, storskaliga skogsbruket.
Det är här skogsmaskinbranschen samlas för att visa upp sina produkter.Om At Event Sweden

Tillsammans har vi på At Event över 60 års erfarenhet av att skapa kvalitativa evenemang med kunden i fokus. Vi arrangerar allt från små konferenser till storskaliga mässor på 55.000m2. Genom lyhördhet till våra kunders behov erbjuder vi helhetslösningar som överträffar våra kunders förväntningar.


Kontaktpersoner

Gabriel Börjesson
VD, Mässansvarig
Gabriel Börjesson
Anton Erlandsson
Mässansvarig Svenska Maskinmässan, Swedish Forestry Expo
Anton Erlandsson
Annie Nordenskiöld
Projektledare, Marknadsansvarig
Annie Nordenskiöld