2023-05-25 13:00Pressmeddelande

Pressinbjudan Swedish Forestry Expo 2023

SFE 1-3 juni 2023 Solvalla

Nu är det äntligen dags för Swedish Forestry Expo, en internationell mötesplats som genomförs på Solvalla – en renodlad skogsmaskinsmässa för det professionella skogsbruket. Vi inbjuder media till presskonferens den 1 juni.

Pressprogram
Presskonferens den 1 juni kl. 10.00 på Solvalla, konferenslokal Big Noon (ingång via nya huvudentrén).

Medverkande vid presskonferensen är:
Henrik Johansson, ordförande skogsmaskinssektionen MaskinLeverantörerna
Lina Hallman, vd MaskinLeverantörerna
Jörgen Forsberg, vd Solvalla AB
Anton Erlandsson, mässansvarig At Event Sweden AB

Invigning
Swedish Forestry Expo invigs den 1 juni ca. 16:00 vid ingången till travovalen, detta av:
Paulina Brandberg – Sveriges Jämställdhetsminister och biträdande arbetsmarknadsminister

Pressackreditering görs till annie@at-event.se

Besökarna, som förväntas komma från större delen av världen, är i huvudsak aktiva inom skogs/skogsmaskinsbranschen. På plats är det över 145 utställare som vill visa det senaste inom skogsmaskiner samt tillbehör/tjänster mot det professionella skogsbruket. Då mässan är en internationell mötesplats så är flertalet av utställarna internationella deltagare.

MaskinLeverantörerna
MaskinLeverantörerna är glada att äntligen kunna samla den professionella skogsmaskinbranschen på Swedish Forestry Expo. Efter att ha tvingats flytta fram mässan två år pga pandemin är det en stor förmån att nu få möjlighet att träffas och ta del av de senaste innovationerna inom skogsmaskiner och utrustning. Idén om en ny, kompakt mässa med maskinerna i centrum, har funnits hos oss och våra medlemsföretag inom skogsmaskinbranschen i flera år. Vi ville skapa en lättillgänglig mötesplats där relevanta produkter visas och där besökarna ges möjlighet att både se den senaste tekniken och få ta del av intressanta seminarier inom skogsbranschen.

"Vi ser framemot att ta del av allt som kommer att presenteras på mässan och ta med oss den kunskapen vidare för att tillsammans fortsätta utveckla det professionella skogsbruket", säger Lina Hallman, vd MaskinLeverantörerna.

Öppettider
Torsdag 1 juni kl. 09:00 – 17:00
Fredag 2 juni kl. 09:00 – 17:00
Lördag 3 juni kl. 09:00 – 15:00

Press har tillgång till utställarnas Service Center. Här finner ni kaffe, fika samt möjlighet att sitta avskilt. Här kan ni även finna pressreleases från andra utställare på plats.

Fakta Swedish Forestry Expo
När: 1-3 juni 2023
Var: Solvalla, Stockholm
Utställare: Enbart utställare med produkter eller tjänster som är relevanta för det professionella skogsbruket deltar som utställare på Swedish Forestry Expo.
Arrangör: MaskinLeverantörerna i samarbete med At Event Sweden AB
Övrigt: Fri entré. Fri parkering med gott om parkeringsplatser. Fria shuttlebussar från Sundbyberg till mässan. Goda kommunikationer med flyg (Bromma, Arlanda), tåg, buss, taxi och bil. Många restauranger med stort utbud. 

LÄS MER OM SWEDISH FORESTRY EXPO HÄR

För frågor kontakta:

Lina Hallman, vd MaskinLeverantörerna, tfn 08-50893884,
e-post: lina.hallman@maskinleverantorerna.se

Anton Erlandsson, mässansvarig At Event Sweden AB, tfn 0708-203354
e-post: anton@at-event.seOm At Event Sweden

Tillsammans har vi på At Event över 60 års erfarenhet av att skapa kvalitativa evenemang med kunden i fokus. Vi arrangerar allt från små konferenser till storskaliga mässor på 55.000m2. Genom lyhördhet till våra kunders behov erbjuder vi helhetslösningar som överträffar våra kunders förväntningar.


Kontaktpersoner

Anton Erlandsson
Mässansvarig Svenska Maskinmässan, Swedish Forestry Expo
Anton Erlandsson