2021-10-19 09:36Pressmeddelande

Öppet hus 27 oktober

Välkommen till Öppet hus 27 okt 2021

Äntligen kan vi erbjuda ett vanligt Öppet hus, för första gången på två år kan vi ses fysiskt igen! Där hela skolan är öppen för dig som ska göra gymnasievalet. Ingen föranmälan krävs. Vi öppnar dörrarna kl 17.00 och håller igång till 19.30.

Kom hit för att träffa våra lärare, elever, studie- och yrkesvägledare, elevhälsan med många fler. Besök våra program för att känna in vår skolmiljö, våra lokaler och verkstäder för att se om du skulle kunna trivas här.

Boka skuggning
Vi öppnar upp för skuggning igen och vi har börjat fylla på hemsidan med tider och datum. Boka dig på skuggningstid via hemsidan. 

Försäljnings- och serviceprogrammet - nytt program!
I årets gymnasieval finns det ett nytt gymnasieprogram att välja, som heter Försäljning- och serviceprogrammet. Det nya programmet passar dig som är utåtriktad och nyfiken person som gillar att möta andra människor. Du får lära dig om försäljning, handel och kommunikation. Programmet ersätter det som tidigare hette Handels- och administrationsprogrammet.

Hotell- och turismprogrammet - sökbart igen!
Hotell- och turismprogrammet är sökbart i årets gymnasieval och vi hoppas verkligen att vi får många sökande så att programmet kan starta igen!

Följ oss på instagram - @ystadgymnasium
På vårt instagramkonto visar vi upp hur skolvardagen kan se ut på våra olika program. Vi tar gärna emot frågor kring gymnasievalet via instagram.

På vår hemsida finns mer information att hitta kring Öppet hus, gymnasievalet och våra gymnasieprogram.

Välkommen hit till oss!Om Ystads kommun

Ystad Gymnasium ligger mitt i Ystads stadskärna och vi har utbildat ungdomar sedan år 1913. Vi erbjuder många olika gymnasieprogram, både högskoleförberedande, yrkesprogram, gymnasiesärskola och introduktionsprogram. https://www.ystadgymnasium.se