2017-06-19 12:30Pressmeddelande

60 procent fler medarbetare till snabbväxande wec360°

null

3D-företaget wec360° har under våren förstärkt organisationen med tolv nya medarbetare för att möta den ökande efterfrågan på företagets lösningar inom 3D-visualiseringar för bygg- och fastighets­branschen. Därmed har wec360° nu 32 medarbetare vid huvudkontoret i Örebro, sälj- och marknadskontoret i Stockholm samt de nyligen öppnade försäljningskontoren i Göteborg och Malmö.  

Nyrekryteringarna innebär att wec360° har ökat personal­styrkan med 60 procent, bara under det första halvåret 2017.

– Vi har haft en fantastikt bra utveckling under såväl förra året som hittills i år. Vi ser att våra avancerade 3D-lösningar fyller en viktig och efter­längtad funktion i bygg- och fastighetsmarknaden. Och eftersom vi ligger så långt fram i utvecklingen är wec360° också en mycket attraktiv arbetsplats, säger Mattias von Corswant som är före­tagets vd och grundare.

wec360°:s lösningar omfattar allt från foto­realistiska interiör- och exteriörbilder av kommande bygg­projekt till sofistikerade VR*- och AR*-presentationer. De används i dag av de flesta stora bostadsaktörerna på marknaden, som t ex Skanska, Peab, Riksbyggen och HSB, samt många av de allmän­nyttiga bostads­bolagen runt om i landet. Dessutom finns nu ett mycket starkt intresse för företagets 3D-lösningar också för kommer­siella lokaler.

Under våren har wec360° därför förstärkt sitt team med ytterligare kompetens, för en fortsatt förväntad expansion.

Anne Nyström förstärker företagsledningen i den nyinrättade rollen som verksamhetsansvarig för det dagliga arbetet vid huvudkontoret i Örebro. Hon kommer närmast från Linde Maskiner, där hon var administrativ chef.

Emma Björndotter, Felicia Gyllander, Josefine Dahlström, Pernilla Eriksson och Sarah Wirsén har anställts som projektledare vid Örebrokontoret, där också Leon Radley börjat som systemutvecklare och Anders Magnusson som storkundsansvarig.

Vid wec360°:s försäljningskontor i Stockholm har Maarit Hansson rekryteras som säljare för kommersiella lokaler. Christoffer Larsson och Peter Yxner är säljare vid det nyligen öppnade Göteborgskontoret, medan Fredrik Jönsson börjat som säljare vid Malmökontoret. 

wec360° är en av Sveriges ledande utvecklare av 3D-visualiseringar av byggprojekt, bland annat med hjälp av VR (Virtuell verklighet) och AR (Förstärkt verklighet). Företagets tjänster och produkter används i första hand för att i tidigt skede inspirera och informera potentiella bostadsköpare om det framtida boendet och dess möjligheter. wec360°:s kunder är i första hand nationellt och internationellt verksamma byggföretag som Skanska, Peab, HSB och Riksbyggen, samt allmännyttiga bostadsbolag, regionala byggbolag och företag som arbetar med kommersiella lokaler, till exempel Friends Arena. wec360° har utvecklingskontor i Örebro samt marknads- och försäljningskontor i Solna, Göteborg och Malmö. wec360°:s presentationer i VR produceras i samarbete med Bybrick.


Om Locka

wec360° AB har hjälpt ett stort antal intressenter hitta sin nya bostad. Med våra interaktiva rundvandringar och fotorealistiska stillbilder gör vi det lätt för bygg- och fastighetsbranschens kunder att ta stora beslut. Byggbranschens kunder är vårt fokus Vårt primära mål är att kunder av nyproduktion skall erbjudas det de behöver och vill ha – för att t ex kunna ta beslut om köp av bostad. Genom lyhördhet gentemot slutkundens behov skapar vi tillsammans med kunden kvalitet och effektivitet i försäljningsprocessen. Vår idé Vår idé och ambition är att tillgodose framförallt bygg- och fastighetsbranschen med effektiva verktyg som gör att de kan sälja sina objekt tidigare, och med smidigare processer. Det är vidare också att erbjuda ett helhetstänk som underlättar samarbetet och ökar nyttan med våra produktioner.