2013-09-11 20:22NYHETER

wec360° i nytt samarbete med LIVE:s Ed Kowalczyk

null

Det har gått två år efter succén med wec360°:s spektakulära fotoproduktion för amerikanska LIVE:s forne frontman Ed Kowalczyk. Nu är det dags att återigen bryta ny mark tillsammans. Under två hela dygn i september äger fotograferingen rum i Amsterdam och Tilburg, Holland, och skall resultera i en större samlad fotoproduktion. I nya format...

Med över 20 miljoner sålda album och ett tiotal hits som toppat listorna världen över är Ed Kowalczyk en närmast legendarisk sångare och låtskrivare. År 2009 lämnade Kowalczyk bandet LIVE och påbörjade en solokarriär och öppnade på så sätt ett nytt kapitel i sin redan lysande karriär.

- Ed och hans management älskar det vi gör, och de ställer upp på det mesta. Det gör fotograferingarna extremt dynamiska, och resultatet därefter, säger wec360:s fotograf Mattias von Corswant.

wec360°, som redan är varma i scenkläderna efter större produktioner med Kent, Petra Marklund, Lars Winnerbäck med flera, har egentligen fokus på byggbranschen i det dagliga arbetet.

- Att arbeta med musikbranschen och dess artister ger oss en fantastisk möjlighet att utveckla tekniken och vårt estetiska sinne, vilket vi alltid har nytta i när vi arbetar med våra andra kunder.Om Locka

wec360° AB har hjälpt ett stort antal intressenter hitta sin nya bostad. Med våra interaktiva rundvandringar och fotorealistiska stillbilder gör vi det lätt för bygg- och fastighetsbranschens kunder att ta stora beslut. Byggbranschens kunder är vårt fokus Vårt primära mål är att kunder av nyproduktion skall erbjudas det de behöver och vill ha – för att t ex kunna ta beslut om köp av bostad. Genom lyhördhet gentemot slutkundens behov skapar vi tillsammans med kunden kvalitet och effektivitet i försäljningsprocessen. Vår idé Vår idé och ambition är att tillgodose framförallt bygg- och fastighetsbranschen med effektiva verktyg som gör att de kan sälja sina objekt tidigare, och med smidigare processer. Det är vidare också att erbjuda ett helhetstänk som underlättar samarbetet och ökar nyttan med våra produktioner.