2021-08-10 06:20NYHETER

Svenska wec360° prisas för bästa online-plattform av Wealth & Finance

I wec360°:s plattform samlas några av de mest avancerade visualiseringsteknikerna, för en sömlös onlineupplevelse.I wec360°:s plattform samlas några av de mest avancerade visualiseringsteknikerna, för en sömlös onlineupplevelse.

Storbritanniens Wealth & Finance uppmärksammar företag som omdefinierar bland annat byggbranshcen med teknisk innovation. När Wealth & Finance Magazine nu tillkännager årets internationella vinnare av deras FinTech Awards, vinner svenska företaget wec360° pris för bästa online-plattform för fastighetsbranschen. Det är plattformens månsidighet tillsammans med företagets internationella framgångar som utgör grund för priset.

wec360° är en svensk onlineplattform för att presentera och marknadsföra byggprojekt och befintliga fastigheter. Plattformen gör avancerade tekniker som virtuella rundvandringar och AR enkla att använda och dela online, för företag som vill synas och göra avtryck online. Det senaste året har wec360° fått mycket uppmärksamhet och framgångar i såväl Europa som USA, och plattformen används idag av internationella jättar som CBRE och Skanska.

Bess Wyrick, marknadschef på CBRE, förklarar: "Vi uppskattar verkligen värdet av wec360°, plattformen har revolutionerat sättet vi gör affärer. Tekniken förbättrar kundupplevelsen med bra fastighetspresentationer och en personlig approach - och ökar därigenom avkastningen."

FinTech Awards lanserades för fem år sedan. I en pressrelease skriver Wealth & Finance om de nya företagen, som wec360°, som växer fram för att omkullkasta gamla industrier: "Tiderna ändras snabbt, och nya frukter är mogna att skördas för företag med rätt expertis, erfarenhet och drivkraft att göra det."

Läs mer om priset: 
https://www.wealthandfinance-news.com/issues/fintech-awards-2021/16/

Kontakta oss för mer information:
Mattias von Corswant - 0736 17 46 67 - mattias@wec360.comOm Locka

wec360° är en online-plattform som hjälper företag i bygg- och fastighetsbranschen att presentera och marknadsföra sina projekt och fastigheter. wec360° grundades i Sverige och används idag av företag i hela Europa och USA. Bland företagen som använder wec360° syns företag exempelvis CBRE och Skanska.


KONTAKTPERSONER

Mattias von Corswant
Marknadschef
Mattias von Corswant