2014-04-10 10:30NYHETER

Ed Kowalczyk's Europaturné annonseras med hjälp av svenska wec360°

null

Ed Kowalczyk, tidigare frontman i amerikanska LIVE, ger sig ut på Europaturné för att fira 20-årsjubiléet av ikoniska albumet "Throwing Copper". Svenska wec360° har gjort en världsunik 360°-fotografering som annons för turnén. 

Kowalczyk har sålt över 20 miljoner skivor och är en av alternativrockens huvudfigurer med storhetstid under framförallt 1990-talet. Albumet "Throwing Copper" hamnade på förstaplatsen på Billboard och tog honom och hans grupp LIVE till den stora internationella scenen 1994. Albumet anses än idag vara en av alternativa rockens största skivor.

I sommar ger sig Kowalczyk ut på turné i Europa för att fira 20-årsjubiléet av Throwing Copper - och svenska byrån wec360° har samarbetat med Kowalczyk i en helt unik 360°-annons för turnén. 

Den hittar ni här: Ed Kowalczyk European Tour

"THIS IS FUCKING AWESOME!  The long-awaited 360 photo from my show last year at Concertgebouw in Amsterdam AND my 2014 European Tour Announcement in one tech-ilicous combo! Many thanks to Mattias von Corswant and wec360 for making it happen!"

/Ed KowalczykOm Locka

wec360° AB har hjälpt ett stort antal intressenter hitta sin nya bostad. Med våra interaktiva rundvandringar och fotorealistiska stillbilder gör vi det lätt för bygg- och fastighetsbranschens kunder att ta stora beslut. Byggbranschens kunder är vårt fokus Vårt primära mål är att kunder av nyproduktion skall erbjudas det de behöver och vill ha – för att t ex kunna ta beslut om köp av bostad. Genom lyhördhet gentemot slutkundens behov skapar vi tillsammans med kunden kvalitet och effektivitet i försäljningsprocessen. Vår idé Vår idé och ambition är att tillgodose framförallt bygg- och fastighetsbranschen med effektiva verktyg som gör att de kan sälja sina objekt tidigare, och med smidigare processer. Det är vidare också att erbjuda ett helhetstänk som underlättar samarbetet och ökar nyttan med våra produktioner.