2018-06-27 08:00Pressmeddelande

Träffa CaCharge i Almedalen!

null

CaCharge kommer tillsammans med Aktuell Hållbarhet vara på plats i centrala Visby för att delta under Almedalsveckan. Veckans fokus ligger på hur vi löser problematiken kring Sveriges laddinfrastruktur samt hur vi ska klara utmaningen när majoriteten av svenskarna kör på el.

Under vecka 27 vänds återigen blickarna mot Visby för den årliga Almedalsveckan som lockar merparten av Sveriges makthavare, opinionsbildare och beslutsfattare. I år kommer CaCharge vara på plats i centrala Visby och bjuda in till diskussion om elbilsladdning och morgondagens parkeringsaffär. 

Att Sverige går mot ett fossilfritt bilägande är positivt från flera aspekter men också en stor utmaning för samhället, var och hur ska bilarna laddas? Fler laddningsbara bilar påverkar också hur framtidens parkeringsaffär kommer se ut. Inom en snar framtid kommer parkeringshus, boendeparkeringar och infartsparkeringar behöva erbjuda laddningsmöjligheter om vi vill fortsätta att skapa bra förutsättningar för ett fossilfritt bilägande. 

Denna glödheta fråga inkluderar flera intressenter från olika branscher med ett gemensamt fokus, att det ska vara ekonomiskt och tidsmässigt hållbart. CaCharge välkomnar alla som är på plats i Visby till Gotlands Museum för givande diskussioner med representanter från elbilsbranschen. 

”Vi ser fram emot att träffas och lära oss mer om besökarnas syn på elbilar, laddning och vilka utmaningar som finns. Vi laddar dagligen hundratals bilar utifrån kör- och parkeringsmönster och delar gärna med oss av våra insikter” säger CaCharge VD Louise Kierkegaard.

Tillsammans med Aktuell Hållbarhet arrangerar CaCharge Almedalens naturliga mötesplats för diskussioner om elbilar, laddinfrastruktur och visionen om ett fossilfritt Sverige. För att komma i kontakt med oss gå gärna in på vår hemsida www.cacharge.com

Hoppas vi ses i Almedalen! 

Plats: Gotlands Museum, Strandgatan 14, Visby

Tid: Kl. 08:00 – 23:00, måndag - torsdag

CaCharge välkomnar elbilarna och erbjuder marknadens mest lönsamma lösning för laddplatser. Vi gör det enkelt, kostnadseffektivt och energismart att uppgradera parkeringsplatser till laddplatser.

Läs mer om oss på:

www.cacharge.com

eller

www.laddabilensommobilen.se


Om Waybler

CaCharge välkomnar elbilarna och erbjuder marknadens mest lönsamma lösning för laddplatser. Vi gör det enkelt, kostnadseffektivt och energismart att uppgradera parkeringsplatser till laddplatser.