2018-03-06 14:00Nyheter

Fixa laddplats med CaCharge under Styrelsemässan

null

Antalet elbilar i Sverige växer och ställer krav på alltfler laddplatser. Var ska då alla ladda? Den mest klimatsmarta och lämpliga platsen är faktiskt att ladda bilen hemma över natten. Bilen står ju redan parkerad i flera timmar och dessutom på en plats där det ofta finns el i närheten. CaCharges lösning är specialiserad på att fördela fastighetens befintliga elkapacitet mellan flera elbilar. Med vårt laddsystem och uppkopplade laddboxar kan vi mäta, styra och optimera strömförbrukningen mellan flera bilar och därmed reducera investeringar i förstärkt elkapacitet till fastigheten. Det är lätt att addera nya platser allteftersom behovet stiger.

CaCharge hjälper bostadsrättsföreningar att minimera grundinvesteringen i laddinfrastruktur och möjliggöra en skälig kostnad för dess användare. Målet är att bilistens milkostnad på el ska vara betydligt lägre än milkostnaden på bensin eller diesel. Vi gör det kostnadseffektivt, enkelt och rättvist att möta medlemmarnas stigande behov.

Sitter du i styrelsen eller är medlem i en bostadsrättsförening och vill veta mer om hur elbilsladdning fungerar? CaCharge välkomnar dig till styrelsemässan på Hotell Sheraton i Stockholm. För att få ett kostnadsförslag, hjälp med ansökan till klimatklivet eller mer information gå gärna in på vår hemsida.

Bilen kan inte bli mer än fulladdad. Att ladda bilen hemma under natten eller på jobbet utgör idag ca 90% av den totala laddningen i Sverige. CaCharge är specialiserad på att nyttja hela parkeringstiden för att ladda flera bilar kostnadseffektivt.

Låt oss hjälpa till att framtidssäkra föreningens p-platser med ett klimatsmart erbjudande!

Var: Hotell Sheraton, Tegelbacken 6, Stockholm

När: Kl. 14:00 - 19:00

Länk till programmet: http://styrelsemassan.se/massor/styrelsemassan-i-stockholm


Om Waybler

CaCharge välkomnar elbilarna och erbjuder marknadens mest lönsamma lösning för laddplatser. Vi gör det enkelt, kostnadseffektivt och energismart att uppgradera parkeringsplatser till laddplatser.