2013-04-19 13:45Pressmeddelande

Viskan får ny kund i Finland

I konkurrens med bland annat Magento har Viskan vunnit en affär i Finland. 

"Den gamla plattformen var inte tillräckligt flexibel vad gäller bland annat utseende och användarvänlighet", säger Jari Keskinen på Keskisen Kello. Samtidigt har man vuxit mycket i ordervolym och man behövde en plattform som kan hantera detta på ett effektivt sätt. 

"Med att byta plattform ville vi försäkra oss om en konkurrensfördel nu och i framtiden", fortsätter Jari.

Ytterligare skäl till att man valde Viskan var att man behövde en butik som hanterar mobila enheter responsivt och med snabba svarstider.

Jari säger vidare att det är vanligt att de som kund får ge råd åt leverantören. Med Viskan kände de att de fick en partner som är mycket kunnig på alla områden inom e-handel.

Om Keskisen Kello:
Keskisen kello (Guld, smycken o klockor) grundades 1982 med en fysisk butik är belägen i Finlands största bybutik Veljekset Keskinen i Tuuri. Keskisen Kello startade med e-handel i slutet av år 2009 och den har vuxit snabbare än väntat. Idag omsätter man ca 3 miljoner EUR.


För mer information kontakta Viskan Distanshandel System ABs VD

Sten Selin, sten.selin@viskan.se +46 706 490601
Om Viskan

Viskan System AB är en totalleverantör inom E-handelssystem. Lösningarna, som bygger på E-handelsplattformen Viskan Streamline och Order Management-systemet Viskan ETM, hanterar hela e-handelsflödet från säljande produktexponering till effektiva logistiklösningar. Det kan antingen köras som ett komplett affärssystem för e-handel eller pluggas in i befintlig systemflora genom öppna gränssnitt. Viskan finns i distanshandelns huvudstad Borås med över 40 specialister inom e-handel och systemutveckling. Utöver det har man representation i Stockholm, utveckling i Kiev (Ukraina) och dotterbolag i Helsingfors (Finland).


Kontaktpersoner

Fredrik Ottosson
Head of Sales
Fredrik Ottosson