2013-11-20 13:43Pressmeddelande

OSCAR JACOBSON LANSERAR E-HANDEL PÅ VISKANS E-HANDELSPLATTFORM.

null

Oscar Jacobson har öppnat sin e-handel med försäljning till slutkonsument (B2C), där Viskan Distanshandel har levererat teknisk plattform och implementation.

E-handelslösningen skall senare bli en total 3D-lösning som innefattar försäljning i tre kanaler; till företag (B2B), via säljare (B2S) och till slutkonsument (B2C). 

Oscar Jacobsons digitala profil kommer via den digitala kommunikationsbyrån Isobar att ges uttryck på Viskan Distanshandels plattform för e-handel, Viskan eStore. Även Viskans affärssystem för distanshandel, Ramos ingår i leveransen.

"Att öppna en snygg och modern webbshop känns verkligen spännande och roligt, framförallt för ett företag som Oscar Jacobson med 110 års erfarenhet av traditionell handel. Därför är det extra viktigt att våga ta nästa steg för att hjälpa våra kunder att hitta kvalité och god passform runt om i världen. Vår nya nätbutik är en del i vår ambition att modernisera vårt företag, butiken kommer att följas av en webbaserad plattform som ger våra återförsäljare möjlighet att komplettera sina lager och ge service till sina kunder dygnet runt." , säger Roger Tjernberg VD Oscar Jacobson.

"E-handeln direkt till slutkonsument är fortfarande en liten del av den totala handeln, men jag är övertygad om att de varumärken som vågar använda e-handeln som en strategiskt viktig del av hela sin affär tillhör morgondagens vinnare. Det är därför mycket glädjande att Oscar Jacobson valt att arbeta med e-handel i en vidare bemärkelse tillsammans med oss.", säger Viskans VD Sten Selin.

För mer information kontakta:Viskan Distanshandel System ABs försäljningschef, Fredrik Ottosson,fredrik.ottosson@viskan.se 0706-83 98 55Om Viskan

Viskan System AB är en totalleverantör inom E-handelssystem. Lösningarna, som bygger på E-handelsplattformen Viskan Streamline och Order Management-systemet Viskan ETM, hanterar hela e-handelsflödet från säljande produktexponering till effektiva logistiklösningar. Det kan antingen köras som ett komplett affärssystem för e-handel eller pluggas in i befintlig systemflora genom öppna gränssnitt. Viskan finns i distanshandelns huvudstad Borås med över 40 specialister inom e-handel och systemutveckling. Utöver det har man representation i Stockholm, utveckling i Kiev (Ukraina) och dotterbolag i Helsingfors (Finland).


Kontaktpersoner

Fredrik Ottosson
Head of Sales
Fredrik Ottosson