2013-03-21 09:51Pressmeddelande

MQ först ut med Instore pickup från Viskan

Viskans plattform för e-handel och omni-channel blir alltmer utbyggd för att ge våra kunder möjlighet att ge sina kunder en fantastisk och sömlös shoppingupplevelse. En viktig pusselbit faller på plats när vi nu lanserat vår modul för utlämning i fysisk butik: instore pickup.

Med denna modul för våra kunder ett kraftfullt, men lättanvänt verktyg för att låta kunderna själva välja var de vill hämta sitt paket.

Första kunden MQ lanserade i dagarna med mycket gott initialt resultat.

 I och med detta kan MQ:s kunder alltid få fri frakt samt snabbare leveranser och i storstäderna även leverans på helger. 

· Uthämtning i butik är ännu ett steg att göra det enklare för våra kunder att shoppa varor på sitt sätt. Vi vill integrera alla våra kanaler så att kunden själv kan välja om de ska handla i butik, på vår webbsida eller i mobilen, säger MQ:s VD Mats Gärdsell.

 · Med uthämtning i butik får även våra mindre butiker tillgång till hela webbsortimentet och saknas en vara i butik kan man enkelt beställa den via mobilen eller webbsidan och få den till butiken dagen efter, berättar MQ:s e-handelschef Mikael Stålnacke. 

- För Viskan som leverantör är det självklart att kunna erbjuda en färdig standardlösning för Utlämning i butik eftersom vi alltid strävar efter att ge våra kunder en mer heltäckande lösning som inte begränsas till det som kan erbjudas direkt via Internetbutiken, meddelar Viskans VD Sten Selin

  

För mer information kontakta Viskan Distanshandel ABs VD
Sten Selin, sten.selin@viskan.se +46 706 490601


Om Viskan

Viskan System AB är en totalleverantör inom E-handelssystem. Lösningarna, som bygger på E-handelsplattformen Viskan Streamline och Order Management-systemet Viskan ETM, hanterar hela e-handelsflödet från säljande produktexponering till effektiva logistiklösningar. Det kan antingen köras som ett komplett affärssystem för e-handel eller pluggas in i befintlig systemflora genom öppna gränssnitt. Viskan finns i distanshandelns huvudstad Borås med över 40 specialister inom e-handel och systemutveckling. Utöver det har man representation i Stockholm, utveckling i Kiev (Ukraina) och dotterbolag i Helsingfors (Finland).


Kontaktpersoner

Fredrik Ottosson
Head of Sales
Fredrik Ottosson