2014-05-19 14:57Pressmeddelande

Morris startar e-handel

null

Viskan är stolt leverantör när snabbväxande varumärket Morris börjar med e-handel. Sajten, som vänder sig både till återförsäljare och slutkonsument, är baserad på Viskans affärssystem Viskan Ramos och Viskan eStore som e-handelsplattform.

Tanken med Morris webbshop är att vara ett komplement till de fysiska butikerna, en shop för att inspireras men även för att kunna köpa något man inte hittar i sin vanliga butik.

”Själva shoppen ska ge en känsla av en gammal dagstidning utan att kännas gammal. En bidragande detalj till känslan är att Morris valt att ha shoppen ganska smal, kanske smalare än man normalt bygger de flesta webbshoppar idag” säger Magnus Schmitz Frontendutvecklare.


Butiken kan besökas på www.morrisstockholm.com 

För mer information kontakta:Viskan Distanshandel System ABs försäljningschef, Fredrik Ottosson,fredrik.ottosson@viskan.se 0706-83 98 55Om Viskan

Viskan System AB är en totalleverantör inom E-handelssystem. Lösningarna, som bygger på E-handelsplattformen Viskan Streamline och Order Management-systemet Viskan ETM, hanterar hela e-handelsflödet från säljande produktexponering till effektiva logistiklösningar. Det kan antingen köras som ett komplett affärssystem för e-handel eller pluggas in i befintlig systemflora genom öppna gränssnitt. Viskan finns i distanshandelns huvudstad Borås med över 40 specialister inom e-handel och systemutveckling. Utöver det har man representation i Stockholm, utveckling i Kiev (Ukraina) och dotterbolag i Helsingfors (Finland).


Kontaktpersoner

Fredrik Ottosson
Head of Sales
Fredrik Ottosson