2014-05-15 14:32Pressmeddelande

”Mobile first” för Hallbergs Guld

null

I och med att Hallbergs Guld i dagarna har lanserat sin e-handel har nu samtliga tre varumärken i Idunakoncernen e-handelslösningar, alla tre levererade av Viskan. 

Andelen besökare från mobila enheter ökar och Hallbergs Gulds sajt är därför byggd enligt principen ”mobile first”, d v s en så kallad responsiv mobiltstsajt som sedan anpassas för surfplattor och stationära datorer. 

"Även om likheterna med de andra varumärkena i Idunakoncernen är stora så har Hallbergs Guld ändå sina specifika utmaningar. Hallbergs Guld är koncernens premiumkoncept vilket också skall avspegla sig på sajten.” säger Viskans VD Sten Selin.

Butiken kan besökas på www.hallbergsguld.se 

Alla tre varumärken, Hallbergs Guld, Albrekts Guld och Guldfynd använder sig av Viskans affärssystem Viskan Ramos och Viskan eStore som e-handelsplattform.

För mer information kontakta: Viskan Distanshandel System ABs försäljningschef, Fredrik Ottosson, fredrik.ottosson@viskan.se 0706-83 98 55


Om Viskan

Viskan System AB är en totalleverantör inom E-handelssystem. Lösningarna, som bygger på E-handelsplattformen Viskan Streamline och Order Management-systemet Viskan ETM, hanterar hela e-handelsflödet från säljande produktexponering till effektiva logistiklösningar. Det kan antingen köras som ett komplett affärssystem för e-handel eller pluggas in i befintlig systemflora genom öppna gränssnitt. Viskan finns i distanshandelns huvudstad Borås med över 40 specialister inom e-handel och systemutveckling. Utöver det har man representation i Stockholm, utveckling i Kiev (Ukraina) och dotterbolag i Helsingfors (Finland).


Kontaktpersoner

Fredrik Ottosson
Head of Sales
Fredrik Ottosson