2013-12-16 14:08Pressmeddelande

Albrekts Guld lanserar e-handel på Viskans e-handelsplattform

Albrekts Guld har, efter Guldfynd,  som andra butikskedja  i Idunakoncernen lanserat e-handel till slutkonsument på Viskans e-handelsplattform och affärssystem, Viskan eStore och Viskan Ramos.


Butiken kan besökas på www.albrektsguld.se 

"Viskan glädjer sig åt att få utökat förtroende och att e-handelssatsningen fortsätter inom Iduna koncernen. Albrekts Guld har dessutom kunnat levererats på mycket kort tid vilket jag ser som ett kvitto på att vår teknik och organisation är mycket effektiv och konkurrenskraftig, förutom att ett gott samarbete givetvis har varit en förutsättning för att lyckas,” säger Viskans VD Sten Selin.

För mer information kontakta:Viskan Distanshandel System ABs försäljningschef, Fredrik Ottosson,fredrik.ottosson@viskan.se 0706-83 98 55Om Viskan

Viskan System AB är en totalleverantör inom E-handelssystem. Lösningarna, som bygger på E-handelsplattformen Viskan Streamline och Order Management-systemet Viskan ETM, hanterar hela e-handelsflödet från säljande produktexponering till effektiva logistiklösningar. Det kan antingen köras som ett komplett affärssystem för e-handel eller pluggas in i befintlig systemflora genom öppna gränssnitt. Viskan finns i distanshandelns huvudstad Borås med över 40 specialister inom e-handel och systemutveckling. Utöver det har man representation i Stockholm, utveckling i Kiev (Ukraina) och dotterbolag i Helsingfors (Finland).


Kontaktpersoner

Fredrik Ottosson
Head of Sales
Fredrik Ottosson