2023-06-01 12:11Pressmeddelande

Skåvsjöholm rekryterar VD från Stureplansgruppen

Kvinna med långt brunt hår, svart blus och brun kavaj.

Carin Sjöberg, som idag är vd för Stockholm City Conference Centre AB samt tidigare vd för SPG Venues & Event och del av Stureplansgruppens ledningsgrupp, ersätter 1 juni nuvarande vd Thomas Olors.

– Det är ett fantastiskt roligt uppdrag och jag ser verkligen fram emot att få leda Skåvsjöholm eller ”Skåvan” som vi säger i folkmun. Det är en mycket välskött anläggning och det ska bli spännande att se hur vi tillsammans kan förädla denna mötespärla. Skåvsjöholm är en väldigt fin mötesanläggning med ett uttalat hållbarhetsfokus och ett fantastiskt läge precis vid vattnet. Med en slogan som ”Prickfria Möten” är ambitionsnivån hög och tillsammans med viljan att leverera en mötesplats i världsklass med de erfarna medarbetarna, så finns det en fantastisk utvecklingspotential, säger Carin Sjöberg, ny vd på Skåvsjöholm.

-Det är med varm hand jag lämnar över uppdraget att fortsätta utveckling och förädling av mötesverksamheten på Skåvsjöholm till Carin. Hennes breda erfarenhet kommer att ta Skåvsjöholm vidare på sin resa som en ledande mötesanläggning och in i framtiden på bästa sätt, säger Thomas Olors.

Carin Sjöberg har sin bakgrund i besöksnäringen och media, med befattningar bland annat som vd för Clarion Hotel i Visby, vd för Gotlands Media, försäljningsdirektör för HRG Nordic, Hogg Robinson Group samt inom Radisson SAS/Rezidor-koncernen.

 

PRICKFRIA MÖTEN I FANTASTISK SKÄRGÅRDSMILJÖ

Skåvsjöholm hittar ni i härlig skärgårdsmiljö, endast 25 min från Stockholm C och 35 min från Arlanda. Här möts ni i moderna möteslokaler, sover i nyrenoverade hotellrum, njuter av fantastiska måltider i vacker restaurang och umgås i relaxavdelning, bar och gym. Allt med strålande utsikt över vattnet och allt under ett och samma tak. Målet är att du ska få ett prickfritt möte där allt hänger ihop; atmosfär, service, måltider, teknik, hotellrum och aktiviteter.

För ytterligare information kontakta gärna:

Ulf Andersson, styrelseordförande, tfn 070-224 66 00
Carin Sjöberg, tillträdande vd Skåvsjöholm AB, tfn 070-655 35 97

 


Om Visit Roslagen

Visit Roslagen är Roslagens destinationsbolag. Vår roll är att utveckla, marknadsföra och sälja destinationen Roslagen till besökare och sälja Roslagens turistrelaterade tjänster och produkter samt driva turistbyråer i Norrtälje och Öregrund. Vi jobbar med kommuner och aktörer i Norrtälje, Östhammar och Österåker. Destinationsbolaget har en viktig funktion i att ge inspirerande information och service till besökare och främja ett gott värdskap. Bolaget är också en mötesplats för besöksnäringen och bidrar till näringens kompetens- och ekonomiska utveckling. Roslagen är havet, skärgården, bruken och småstäderna.