2021-09-22 11:38Pressmeddelande

Öregrunds Turistbyrå nominerad till pris för bästa värdskap

Öregrunds turistbyråÖregrunds turistbyrå

När Rådet för besöksservice nu presenterar kandidaterna till priset för årets bästa värdskap, finns Öregrunds turistbyrå bland de nominerade.

– Våra medarbetare möter varje år många besökare från hela världen – både fysiskt och digitalt. Många vill ha evenemangstips, biljetter och kartor eller mer personlig vägledning och tips för att upptäcka närområdet och förstå hur man på bästa sätt upplever Roslagen, säger Gisela Norén, VD Visit Roslagen.

Priset uppmärksammar varje år auktoriserade Turistinformationer och InfoPoints som gör det där lilla extra för sin destination, ligger i framkant vad gäller innovativt tänkande och/eller genom material och service markerar en stolthet över sin destination.

– Vi har haft högt tryck på Öregrunds turistbyrå under sommaren där besökarantalet i juli månad till och med var högre än sommaren 2018. Den här nomineringen är ett kvitto på att den personliga hjälpen och värdskapet från våra fantastiska medarbetare verkligen uppskattats, säger Gisela Norén.

Vinnaren utses av Visita inom en månad.

Öregrunds turistbyrå har tidigare deltagit i Swedish Welcome - en etablerad utvecklingsmetod som ska skapa bättre gästupplevelser och en hållbar utveckling.

Rådet för besöksservice är ett valt organ som är huvudman för den nationella turistinformations- och turistcenterauktorisationen. Rådet arbetar också med värdskaps- och turismrelaterade frågor inom ramen för Visita.


Om Visit Roslagen

Visit Roslagen AB arbetar för utveckling, marknadsföring och försäljning av turistbaserade tjänster och produkter i Roslagen. Denna pärla omfattar de fyra skärgårdskommunerna Vaxholm, Österåker, Norrtälje och Östhammar. Roslagen är havet, skärgården, bruken och småstäderna.

Kontaktpersoner

Gisela Norén
VD
Gisela Norén
Annette Lindström
Turistbyråansvarig, Norra Roslagen
Annette Lindström