2021-06-23 05:25Pressmeddelande

Nu släpps biljetterna till Nya Roslagsmarschen 2021

Albert Engströms ateljé, GrisslehamnAlbert Engströms ateljé, Grisslehamn

Den 11 september är det återigen dags för det populära vandringseventet Nya Roslagsmarschen. Även i år har evenemanget anpassats för att skapa en trygg upplevelse för deltagarna och vi erbjuder 150 platser till vandringen, som kommer att gå i området omkring Grisslehamn. 

- Vi är så glada att vi kan genomföra vandringen för 150 deltagare i september! Deltagarna kommer få uppleva det allra bästa av Roslagens natur, med härliga skogsstigar och fantastiska vyer över Ålands hav, säger Malin Hellkvist, Visit Roslagen.  

I år kommer samtliga deltagare att gå samma sträcka, med start och mål i Grisslehamn. Sträckan är cirka 1,2 mil i lätt terräng och går längs delar av både Roslagsleden och Vikingaleden. Den som vill krydda sin upplevelse lite extra kan boka till middag och/eller övernattning på Hotell Havsbaden. 

Nya Roslagsmarschen genomförs vanligen med 500 deltagare. För att kunna erbjuda en trygg och säker vandringsupplevelse för deltagarna erbjuds i år endast 150 platser fördelat på flera starttider. Det kommer heller inte att gå några gemensamma bussar till starten och från mål. 

Syftet med Nya Roslagsmarschen är att visa upp Roslagsleden och dess olika etapper men också att lyfta lokala aktörer och samarbetspartners i närheten av leden. Deltagarna kan se fram emot att träffa flera lokala företag och organisationer under dagen.  

Boka din biljett här 


Ett stort tack till våra sponsorer:
ICA Väddö
Folk & Fä
Roslagens sparbank
Diggiprint
Sportringen
Norrtelje Energi
Eckerölinjen
Norrtelje Tidning


Om Visit Roslagen

Visit Roslagen AB arbetar för utveckling, marknadsföring och försäljning av turistbaserade tjänster och produkter i Roslagen. Denna pärla omfattar de fyra skärgårdskommunerna Vaxholm, Österåker, Norrtälje och Östhammar. Roslagen är havet, skärgården, bruken och småstäderna.