2021-06-24 06:30Pressmeddelande

Förboka din biljett till Norra Båtlinjen

Blidösundsbolagets RexBlidösundsbolagets Rex

Med Norra Båtlinjen tar du dig enkelt och bra ut i den vackra skärgården från Norrtälje i sommar. Båten M/S Rex går kl. 10.00 från hamnen (kajsidan) till Håknäs, Gräddö, Lidö och Arholma onsdag till söndag från 7 juli fram till den 8 augusti 2021.

I år finns möjlighet att förboka ett begränsat antal biljetter för att säkra din plats på båten. Biljetter till övriga sträckor löses ombord.

Utöver de biljetter som kan förbokas, kommer biljetter att säljas ombord i mån av plats, den som förköpt sin biljett är garanterad plats ombord.

Med anledning av den rådande pandemin så kommer ett begränsat antal passagerare tas ombord. Tänk på att bara åka med om du känner dig helt frisk. Var noga med att hålla avstånd till andra passagerare och besättningen.

Här kan du förboka din biljett


Om Visit Roslagen

Visit Roslagen AB arbetar för utveckling, marknadsföring och försäljning av turistbaserade tjänster och produkter i Roslagen. Denna pärla omfattar de fyra skärgårdskommunerna Vaxholm, Österåker, Norrtälje och Östhammar. Roslagen är havet, skärgården, bruken och småstäderna.