2022-06-08 09:22Pressmeddelande

Fler InfoPoints ska skapa bättre service i Roslagen

Öregrunds turistbyråÖregrunds turistbyrå

På ett 20-tal platser runt om i Roslagen kan besökare hitta turistinformation under sitt besök i sommar. Allt från kartor och evenemangstidningar till personliga tips från kunnig personal.

– En InfoPoint är turistbyråns förlängda arm och en plats där många besökare samlas naturligt. Här ska det vara lätt för besökaren att hitta information och få tips och inspiration under sin vistelse, säger Anna Järnebeck, Visit Roslagen.

Platserna är noga utvalda tillsammans med Roslagens kommuner och samtliga uppnår de krav som Visita ställer på en InfoPoint. Det kan handla om allt från geografisk plats till öppettider.

Företagen har alla gått utbildning i värdskap och fått grundläggande kunskap om Roslagen, för att kunna möta sommarens besökare på bästa sätt.

– På alla Roslagens InfoPoints finns medarbetare som ser det som ett roligt och värdefullt uppdrag att få ge det lilla extra till besökaren, säger Gisela Norén.

Här hittar du en lista över samtliga InfoPoints


Om Visit Roslagen

Visit Roslagen AB arbetar för utveckling, marknadsföring och försäljning av turistbaserade tjänster och produkter i Roslagen. Denna pärla omfattar de fyra skärgårdskommunerna Vaxholm, Österåker, Norrtälje och Östhammar. Roslagen är havet, skärgården, bruken och småstäderna.