2022-01-13 13:10Nyheter

Visit Roslagen får förnyat förtroende i Roslagen

I love Roslagen skrivet i sanden

Under hösten 2021 har Roslagskommunerna Norrtälje, Österåker och Östhammar genomfört en gemensam upphandling för turistbaserade tjänster. Nu står det klart att Visit Roslagen får förnyat förtroende och ett fortsatt uppdrag att utveckla och marknadsföra Roslagen.

–  Vi är naturligtvis mycket stolta och det känns såklart jättebra att något är sig likt när mycket annat är svajigt i besöksnäringen i dessa pandemitider, säger Gisela Norén, VD på Visit Roslagen. 

De nya avtalen lägger stor vikt vid digital tillgänglighet och det kommer också att göras en satsning på att utveckla antalet platser för turistinformation. Främst i norra Roslagen där kommunen valt att inte fortsätta ha en fysisk turistbyrå i Östhammars Rådhus. I stället kommer det att gå att hitta turistinformation på flera platser i kommunen genom InfoPoints. Turistbyrån i Öregrund kommer även fortsatt att vara öppen sommartid.

–  Vi kommer också att satsa ännu mer på digital service genom en ny chattfunktion på vår webbplats roslagen.se där vi ser fram emot att ge tips och inspiration både till den som funderar på att besöka Roslagen och den som söker svar på sina frågor under sin vistelse här, avslutar Gisela Norén.


Om Visit Roslagen

Visit Roslagen AB arbetar för utveckling, marknadsföring och försäljning av turistbaserade tjänster och produkter i Roslagen. Denna pärla omfattar de fyra skärgårdskommunerna Vaxholm, Österåker, Norrtälje och Östhammar. Roslagen är havet, skärgården, bruken och småstäderna.

Kontaktpersoner

Gisela Norén
VD
Gisela Norén