2021-11-26 05:55Nyheter

Vill du hyra ut ett boende?

Husarö. Foto: Anne Sofie ErikssonHusarö. Foto: Anne Sofie

Drömmer du om att starta en verksamhet inom besöksnäring? Kanske har du ett hus som du vill hyra ut, en plats där du tror att andra skulle trivas eller en lokal där du vill starta en verksamhet?

Nu bjuder Visit Roslagen tillsammans med Roslagskommunerna Norrtälje, Österåker och Östhammar in till en gemensam informationsträff den 9 december kl. 17.30-19.00

- Med mötet vill vi underlätta för den som funderar på att hyra ut ett boende eller vill ta steget att starta företag inom besöksnäringen, genom att ha flera representanter på plats som kan ge svar på många av de vanligaste frågorna, säger Sofia Händel, Visit Roslagen.

Med på mötet är medarbetare från kommunernas miljö- och hälsokontor som kan berätta mer om vilka regler som gäller och vilka tillstånd som krävs. Deltagarna får också möta sakkunniga inom bland annat bygglov, brandskydd och lokalt näringsliv. Deltar gör också Visit Roslagen som kommer att berätta mer om behovet av mer boende för Roslagens besökare samt hur du går tillväga för synlighet och marknadsföring.

Anmäl sker på Visit Roslagens webbplats via länken. Det går också bra att anmäla sig genom att skicka ett mail till info@visitroslagen.se senast 6/12.


Om Visit Roslagen

Visit Roslagen AB arbetar för utveckling, marknadsföring och försäljning av turistbaserade tjänster och produkter i Roslagen. Denna pärla omfattar de fyra skärgårdskommunerna Vaxholm, Österåker, Norrtälje och Östhammar. Roslagen är havet, skärgården, bruken och småstäderna.