2022-10-04 09:03Nyheter

Spellbound by Sweden ska locka besökare till Sverige

Porträtt på John Ajvide Lindqvist i sin båt

Spellbound by Sweden är en utmanande kampanj skapad av Visit Sweden i syfte att uppmärksamma resmålet Sverige bland utländska besökare. Detta görs genom en fantasifull ljudnovell om svensk natur och svenska väsen. Berättelsen är skriven av författaren John Ajvide Lindqvist som inspirerats av Roslagen i sina böcker och som har vistats en betydande del av sitt liv i vår skärgård. 

Tillsammans med destinationer och regioner runt om i Sverige ges besökaren möjlighet att uppleva svensk natur, kultur och historia. Kampanjen syns i Tyskland, Storbrittanien, Frankrike, Nederländerna och USA.

Spellbound by Sweden, a short audio story, named Kiln | Visit Sweden

Gillar du John Ajvide Lindqvists verk? 

Missa inte Vänligheten, en digital upplevelsevandring baserad på författarens bok med samma namn. Ladda ner appen och följ med till de platser i Norrtälje stad som beskrivs i boken.

Ladda ner Vänligheten-appen (norrtalje.se)


Om Visit Roslagen

Visit Roslagen AB arbetar för utveckling, marknadsföring och försäljning av turistbaserade tjänster och produkter i Roslagen. Denna pärla omfattar de fyra skärgårdskommunerna Vaxholm, Österåker, Norrtälje och Östhammar. Roslagen är havet, skärgården, bruken och småstäderna.

Kontaktpersoner

Gisela Norén
VD
Gisela Norén