2023-09-25 09:22Nyheter

Sampaketering inom besöksnäringen

Österåkers kommun tillsammans med Norrtälje kommun och Stockholm Archipelago bjuder in aktiva inom besöksnäringen för att tillsammans utforska hur turism och upplevelser kan sampaketeras för att utveckla skärgårdens besöksnäring. Du som är aktiv inom naturturism, boende, måltid och transport är varmt välkommen den 10 oktober.

Syftet med träffen är att tillsammans utforska möjligheter till sampaketering och hur detta kan bidra till att utveckla besöksnäringen i Österåkers kommun och dess skärgård. Genom att kombinera naturturism, boende, måltider och transport kan du som företagare skapa nya produkter och anledningar till att ta sig ut i skärgården. Vilket inte bara gynnar ditt företag, utan också lockar fler besökare till den vackra skärgården.

Anmäl dig via länken. Sista anmälningsdag 3 oktober. Utveckla besöksnäringen med sampaketering - Österåkers kommun (osteraker.se)


Om Visit Roslagen

Visit Roslagen är Roslagens destinationsbolag. Vår roll är att utveckla, marknadsföra och sälja destinationen Roslagen till besökare och sälja Roslagens turistrelaterade tjänster och produkter samt driva turistbyråer i Norrtälje och Öregrund. Vi jobbar med kommuner och aktörer i Norrtälje, Östhammar och Österåker. Destinationsbolaget har en viktig funktion i att ge inspirerande information och service till besökare och främja ett gott värdskap. Bolaget är också en mötesplats för besöksnäringen och bidrar till näringens kompetens- och ekonomiska utveckling. Roslagen är havet, skärgården, bruken och småstäderna.