2019-01-24 21:22Nyheter

Rekordstort intresse för Roslagens Destinationsdag

null

Den 24 januari anordnades Roslagens Destinationsdag 2019 i Roslagens sparbanks lokaler i Norrtälje.

Årets event var fullbokat och ett hundratal deltagare träffades för årets branschträff som årligen anordnas av Visit Roslagen sedan 2009.

– Att intresset för Roslagens Destinationsdag är så stort ser vi som ett kvitto på att eventet blivit ett uppskattat forum för nätverkande, inspiration och nyheter inom besöksnäringen, säger Gisela Norén, VD Visit Roslagen.

Bland årets talare fanns Leffe Lindh som med sina tama älgar tar emot tusentals besökare varje år och Madeleine Westin, meteorolog och klimatexpert som höll en inspirerande presentation om hållbar turism i ett nytt klimat. Deltagarna fick också lyssna till Pelle Lydmar, ny entreprenör på Fejan och ta del av hans planer för verksamheten.

På Destinationsdagen presenterades även Roslagens nya Varumärkesplattform som Visit Roslagen tillsammans med Placebrander och lokala aktörer arbetat fram.

Deltagarna bjöds på lokala delikatesser av producenter från Roslagen.


Om Visit Roslagen

Roslagen marknadsförs och utvecklas som destination sedan år 1999 av skärgårdskommunerna Österåker, Norrtälje och Östhammar. Visit Roslagen AB driver nu utvecklingen vidare tillsammans med näringslivet. Bolaget ägs av 160 företag/aktörer samt kommunerna Östhammar, Norrtälje och Österåker. Visit Roslagen arbetar för utveckling, marknadsföring och försäljning av turistbaserade tjänster och produkter i Roslagen.