2020-05-14 09:15Nyheter

Norra Båtlinjen tillbaka i sommar

Blidösundsbolagets RexBlidösundsbolagets Rex

Det blir en båtlinje mellan Norrtälje och Arholma även sommaren 2020. Blidösundsbolagets ”Rex” kommer att gå onsdag - söndag 8 juli - 9 augusti. Linjen kommer att trafikera Håknäs, Gräddö och Lidö på vägen mot Arholma.

För den resenär som vill ta sig vidare i skärgården finns möjlighet att vissa dagar byta båt på Lidö för vidare resa till Tjockö (Rovholmen) och Fejan med Blidösundsbolaget.

Med anledning av rådande omständigheter kring Covid -19 kommer båten inte att ta lika många passagerare som vanligt, utan antalet passagerare kommer att anpassas och begränsas utifrån rådande restriktioner och väderförhållanden för att hindra smittspridning.

Norra båtlinjen är en del av Waxholmsbolagets trafik och periodbiljetter och reskassa köps i terminalerna eller hos försäljningsställe på land. Enkelbiljetter kan också köpas ombord på båten.

Båtlinjen är vanligtvis mycket populär och många väljer att ta sig till skärgårdsöarna från kajen i Norrtälje hamn.

Kontakta oss gärna för fler tips om öar, boende och aktiviteter i skärgården! 


Om Visit Roslagen

Visit Roslagen AB arbetar för utveckling, marknadsföring och försäljning av turistbaserade tjänster och produkter i Roslagen. Denna pärla omfattar de fyra skärgårdskommunerna Vaxholm, Österåker, Norrtälje och Östhammar. Roslagen är havet, skärgården, bruken och småstäderna.