2021-10-26 06:48Nyheter

Julbordspaddling i Furusund – ett vintrigt skärgårdsäventyr

Foto: Henrik TryggFoto: Henrik Trygg

Häng med på ett vinteräventyr du sent ska glömma! Nu anordnar Visit Roslagen tillsammans med Furusund värdshus och Kajak & Uteliv turer där paddling, spa och härlig julmat står i fokus.

Vintriga vyer, paddling i torrdräkt och julbord med övernattning i Furusund väntar deltagarna i vinterns julbordspaddling. Turen startar i Furusund med paddling i det vintriga skärgårdslandskapet, runt Furusund, med en erfaren paddlingsguide från Kajak & Uteliv.

– Det här är en spännande julbordsupplevelse för den som uppskattar äventyr och god mat i härlig miljö. Roslagens skärgård är en fantastisk alla årstider, men det är inte alltid som man har möjlighet att uppleva den från en kajak i december, säger Malin Hellkvist, Visit Roslagen.

Efter kajakturen står bastun och jacuzzin redo vid Furusund värdshus. Efter en avkopplande stund med fantastisk utsikt mot Furusundsleden smakar värdshusets hyllade julbord extra gott. Här lagas all mat från grunden med stor passion och kärlek och du avnjuter den i en stämningsfull miljö.

Turerna anordnas vid tre tillfällen den 2, 8 och 15 december och passar utmärkt för kompisgänget, kollegorna eller paret. 

Boka din plats här


Om Visit Roslagen

Visit Roslagen AB arbetar för utveckling, marknadsföring och försäljning av turistbaserade tjänster och produkter i Roslagen. Denna pärla omfattar de fyra skärgårdskommunerna Vaxholm, Österåker, Norrtälje och Östhammar. Roslagen är havet, skärgården, bruken och småstäderna.

Kontaktpersoner

Malin Hellkvist
Säljare & turistinformatör
Malin Hellkvist