2021-06-15 12:23Nyheter

Hitta nya smultronställen i Roslagen digitalt i sommar

Gimo HerrgårdLilla herrgården, Gimo Herrgård

Sommaren är här och i Roslagen vimlar det av spännande besöksmål från norr till söder. Under sommaren bjuder Visit Roslagen tillsammans med företag inom Roslagens besöksnäring in till livesändningar för att få fler att upptäcka nya smultronställen, i närområdet eller lite längre bort. 

Med livesändningarna ger vi Roslagens fantastiska företagare en möjlighet att visa upp sina verksamheter för dig som besökare. Formatet gör det också möjligt för den som är nyfiken att få en rundtur hos verksamheten och ställa sina frågor direkt, säger Anna Järnebeck, Visit Roslagen.

Livesändningarna kommer att visas på Visit Roslagens Facebooksida och det är företagen själva som bjuder på innehållet.

Du kan välja att titta live eller se sändningen i efterhand och du behöver inte ha Facebook för att titta. Redan den 17 juni kan tittarna följa med på ett digitalt besök till Gimo Herrgård. 

Följ Visit Roslagen på Facebook här

 


Om Visit Roslagen

Visit Roslagen AB arbetar för utveckling, marknadsföring och försäljning av turistbaserade tjänster och produkter i Roslagen. Denna pärla omfattar de fyra skärgårdskommunerna Vaxholm, Österåker, Norrtälje och Östhammar. Roslagen är havet, skärgården, bruken och småstäderna.