2023-08-31 08:55Nyheter

Frukostmöte för besöksnäringsaktörer

Den 13 september anordnar Norrtälje kommun och Visit Roslagen en företagsfrukost med fokus på Norrtäljes besöksnäring.

Region Stockholm presenterar sitt arbete inom besöksnäringen. Norrtälje kommun presenterar sin strategi för att främja besöksnäringen.

Visit Roslagen presenterar den visuella identiteten för platsvarumärket för Roslagen som destination. Frukosten avslutas med en workshop med målet att ta reda på vad besöksnäringen i Roslagen önskar att Visit Roslagen som kommunens detsinationsbolag kan göra för att stötta dess besöksnäringsaktörer. 

Tid: 08:00-11:00
Plats: Sjösala, Campus Roslagen, Evert Taubes gata 1, Norrtälje.
Länk till anmälan: Frukostmöte 13 sept 2023 - Norrtälje - ProofXOm Visit Roslagen

Visit Roslagen är Roslagens destinationsbolag. Vår roll är att utveckla, marknadsföra och sälja destinationen Roslagen till besökare och sälja Roslagens turistrelaterade tjänster och produkter samt driva turistbyråer i Norrtälje och Öregrund. Vi jobbar med kommuner och aktörer i Norrtälje, Östhammar och Österåker. Destinationsbolaget har en viktig funktion i att ge inspirerande information och service till besökare och främja ett gott värdskap. Bolaget är också en mötesplats för besöksnäringen och bidrar till näringens kompetens- och ekonomiska utveckling. Roslagen är havet, skärgården, bruken och småstäderna.


Kontaktpersoner

Erika Blomqvist
Destinationskommunikatör
Erika Blomqvist