2023-10-19 08:01Nyheter

Aktörträff - Gröna näringar i Östhammas kommun

Landsväg genom öppna lanskap. Böljande vita moln på blå himmel.

Aktörsträff för dig som har en gårdsbutik, håller på med mathantverk, är lokalproducent eller liknande. Vi vill träffa alla som deltagit i projektet Landsbygdens smaker och skatter och dig som är intresserad av att prata utveckling av lokalproducerat. Ett möte mellan Öthammars gröna näringar, Östhammars kommun och Visit Roslagen.

Datum och tid: 26 oktober, 17:30-19:30.
Plats: Kvarnen, Bruksgatan 4, Gimo.

Anmäl dig senast den 24 oktober genom att följa länken: http://simplesignup.se/event/209915-aktoerstraeff-groena-naeringar

Läs mer om projektet Landsbygdens smaker och skatter här:
Landsbygdens smaker och skatter | Visit Roslagen


Om Visit Roslagen

Visit Roslagen är Roslagens destinationsbolag. Vår roll är att utveckla, marknadsföra och sälja destinationen Roslagen till besökare och sälja Roslagens turistrelaterade tjänster och produkter samt driva turistbyråer i Norrtälje och Öregrund. Vi jobbar med kommuner och aktörer i Norrtälje, Östhammar och Österåker. Destinationsbolaget har en viktig funktion i att ge inspirerande information och service till besökare och främja ett gott värdskap. Bolaget är också en mötesplats för besöksnäringen och bidrar till näringens kompetens- och ekonomiska utveckling. Roslagen är havet, skärgården, bruken och småstäderna.