2023-02-16 08:04Pressmeddelande

Vindelns simhall öppnad igen efter omfattande renovering

Bo Granström, simhallschef, stoltserar framför den nyrenoverade simhallen i Vindeln som öppnade portarna i fenruari 2023.Bo Granström, simhallschef, stoltserar framför den nyrenoverade simhallen i Vindeln som öppnade portarna i fenruari 2023.

Måndag 2 maj påbörjades renoveringen av Vindelns simhall till en budgeterad kostnad av 16 miljoner kronor. I februari 2023 var det äntligen dags att öppna upp igen.

Under 2021 tog kommunfullmäktige ett beslut om att tillskjuta medel för en renovering av nuvarande simhall. I maj 2022 påbörjades renoveringen av simhallens första av två etapper där första steget var att byta ytskikt i bassäng samt dusch- och omklädningsrum. I etapp två som påbörjas under sommaren 2023 kommer även reningsverket att bytas ut.

I februari 2023 slogs portarna upp till Vindelns simhall efter en omfattande renovering där etapp ett av två utförts. Simhallschefen Bo Granström berättar.


 


Om Vindelns kommun

Här är livskvalitet en självklarhet och inte ett abstrakt begrepp. Vi alla håller ihop bygden. Här finns plats för eldsjälarna oavsett om de brinner för naturen, byn, idrotten, kulturen eller för sitt företag. I vår bygd finns arbetstillfällen inom kommun, stat och näringsliv. Här finns också goda möjligheter för de som vill starta och driva företag – och de är många. I Vindeln är det enkelt att bygga och bo och livet går ihop. Det är nära till arbetsplatsen både inom och utom kommunen, oavsett om vi reser iväg för dagen eller arbetar digitalt. När vi kommer hem efter arbetsdagens slut väntar ett rikt fritids- och kulturutbud.


Kontaktpersoner

Niklas Westman
Kommunikatör
Niklas Westman