2021-11-23 21:52Pressmeddelande

Ryanair startar en direktlinje till London

Ryanair meddelar idag att de öppnar en ny flyglinje mellan Växjö Småland Airport och London Stansted Airport i Storbrittanien. Avresande dagar från Växjö blir onsdagar och söndagar med start den 27:e mars. 

"Det är helt fantastiskt att Ryanair fortsätter att satsa på vår region och startar sin fjärde flyglinje från flygplatsen. För alla oss som bor i denna delen av landet är det något av en dröm. Det är extremt stort att kunna bo regionalt men samtidigt endast vara 2 timmar från London. Vi har jobbat för detta under många år och nu har vi äntligen lyckats".

"Tidtabellen är perfekt en långweekend för resenärer i båda riktningar med avgångar på onsdagar och söndagar. Det passar även affärsresenärer som ska vara borta några i dagar. Vi ser även fram emot att få välkomna många nya besökare från Storbrittanien, oavsett om de är här för affärer, på semester eller för att besöka vänner och familj, säger vd på Växjö Småland Airport, Ulf Axelsson."

Avgångstider från Växjö är 2025 på onsdagar och 2100 på söndagar. Boka på Ryanairs hemsida, www.ryanair.com


Om Växjö Småland Airport

Växjö Småland Airport bedriver sedan många år ett ambitiöst hållbarhetsarbete, en vision om att bli Europas grönaste flygplats. Redan för några år sedan var vi nästintill fossilfria gällande koldioxidutsläpp från den egna verksamheten. Växjö Småland Airport arbetar också aktivt för att främja övergången till biobränsle och är även med i projektet Grön Flygplats.


Kontaktpersoner

Ulf Axelsson
VD
Ulf Axelsson