2021-08-19 10:19Pressmeddelande

Ny Wizzair linje mellan Belgrad och Växjö

Den 19:e december startar Wizz Air sin tredje direktlinje från Växjö Småland Airport, denna gång till Serbiens huvudstad Belgrad. Linjen kommer trafikeras två gånger i veckan, på onsdagar och söndagar.

Att Wizz Air lägger ännu en destination i vår region är ett härligt tecken. Det visar tydligt att vi är en region med goda framtidsutsikter och stor tillväxt. Vårt upptagningsområde har många medborgare med rötter från Belgrad och resten av Serbien. Vi hoppas att många kommer nyttja denna linje för att smidigt kunna besöka släkt och vänner. Vi ser även fram emot att få välkomna många nya besökare från Serbien, oavsett om de är här för affärer, på semester eller för att besöka vänner och familj, säger vd på Växjö Småland Airport.

Vill du även passa på att besöka en något oupptäckt, lite oslipad stad, då är Belgrad något för dig! Upplev denna spännande mix där gammalt möter nytt, öst möter väst, och tonerna från den serbiska folkmusiken blandas med dunket från nattklubbarna.

Wizz Air firar den nya linjen genom att släppa biljetter med pris från 109 SEK enkelresa. Boka på Wizz Airs hemsida, www.wizzair.com


Om Växjö Småland Airport

Växjö Småland Airport bedriver sedan många år ett ambitiöst hållbarhetsarbete, en vision om att bli Europas grönaste flygplats. Redan för några år sedan var vi nästintill fossilfria gällande koldioxidutsläpp från den egna verksamheten. Växjö Småland Airport arbetar också aktivt för att främja övergången till biobränsle och är även med i projektet Grön Flygplats.