2022-01-26 10:22Pressmeddelande

Vätternvatten lanserar ny webbplats – vvatten.se

Bild på en laptop där en person håller händerna över ett tangentbord. Vätternvattens nya webbsida vvatten.se syns på skärmen.

Användarvänlig, lättbegriplig och med tydligt information som gör det lätt att hitta rätt – det är nyckelorden för Vätternvattens nya webbplats.

Vår nya webbplats är till för att du som besöker den ska hitta det du söker. Oavsett om du bara vill veta mer om Vätternvatten, vill komma i kontakt med oss, eller har någon specifik fråga, så ska vår nya webbplats vara den självklara ingången.

Webbplatsen är skapad utifrån målgrupper och deras behov, och ska ge både generell och med fördjupad information om Vätternvatten. Den är responsiv, så oavsett om du besöker den via dator, läsplatta eller mobiltelefon ska du erbjudas en likvärdig upplevelse.

När vi har utvecklat den nya webbplatsen har vi utgått från att informationen ska vara lättillgänglig och lättbegriplig. Den som besöker webben ska alltså inte behöva vara särskilt teknisk kunnig för att förstå vad Vätternvatten handlar om.

Passa på att titta på filmen om Vätternvatten när du besöker vår nya webbplats. Där berättar Julia 9 år om sina tankar på en framtid utan tryggat dricksvatten.

Vi är stolta över vår nya webbplats och hoppas att du som besöker den kommer att gilla det du ser. Webbsidan kommer att fortsätta utvecklas kontinuerligt, och vi tar tacksamt emot synpunkter.

Välkomna till vvatten.se!


Ämnen: release

Om Vätternvatten AB

Vätternvatten AB skapar en hållbar lösning för en framtida vattenförsörjning till delägarkommunerna Hallsberg, Kumla, Lekeberg och Örebro.


Kontaktpersoner

Tove Engqvist
Kommunikationsansvarig
Tove Engqvist