2023-11-13 14:18Nyheter

Vätternvatten söker projektledare till delprojekt bergtunnel

Ett kollage av två bilder med texten Vätternvatten söker projektledare bergtunnel överst. Bild 1: Vätterns klarblå vatten. Bild 2: En bergtunnel grävs fram med hjälp av en större bemannad gul maskin.

Är du en vass projektledare som vill jobba med att säkra tillgången till vårt allra viktigaste livsmedel, dricksvatten? Nu finns chansen att bli del av ett av Sveriges just nu mest intressanta infrastrukturprojekt!

Vätternvatten söker nu en projektledare med ansvar för delprojekt bergtunnel. Delprojektet står inför detaljprojektering och framtagande av bygghandling. Vi behöver nu stärka upp vår organisation inom delprojektet inför kommande steg. Här finns nu en möjlighet för dig som vill vara med och forma och leda vårt vidare arbete med bergtunneln.

I rollen som projektledare för bergtunnelprojektet ingår att leda och styra delprojektets planering och projektering framåt. Inom ramen för delprojektet ryms både intagslösning i berg, arbetstunnlar med tillhörande anläggningar samt en 36 km lång tunnel och dess anslutning till framtida vattenverk. Arbetet genomförs i tätt samarbete med kollegor i projektgruppen, kontrakterade konsulter och tekniska specialister.

Läs mer och sök
Låter detta intressant? Läs mer om tjänsten via https://vvatten.se/projektledarebergtunnelOm Vätternvatten AB

Vätternvatten AB skapar en hållbar lösning för en framtida vattenförsörjning till delägarkommunerna Hallsberg, Kumla, Lekeberg och Örebro.