2023-02-27 13:55Pressmeddelande

Ny detaljplan antagen i Bromma Kyrka

Vy över 10 radhus i projekt LillskogenVy över 10 radhus i projekt Lillskogen

Urban Properties driver tillsammans med G&B Properties utvecklingen av en ny detaljplan i Bromma Kyrka. Den nya detaljplanen möljiggör uppförandet av 10 radhus i Bromma Kyrka och antogs av stadsbyggnadsnämden i december 2022. 

Projektet omfattar totalt ca 1420 kvm BTA fördelat över 10 radhus. Varje radhus uppgår till ca 124 kvm BOA. Arbetet med bygglov väntas fortsätta under året samtidigt som detaljplanen prövas i högre instans. 

"Vi är väldigt glada över att detaljplanen har antagits och att vi tillsammans med Stockholms Stad kan genomföra en omsorgsfull förvandling av dessa fastigheter i Bromma Kyrka. De nya radhusen som utvecklas kommer passa väl in i området och vi ser fram emot att få visa dessa fina radhus på marknaden längre fram" säger Mattias Schultz, Urban Properties. 


Om Urban Properties

Urban Properties förvärvar och utvecklar själva eller tillsammans med investerare kommersiella- och bostadsfastigheter samt mark. Bolaget är verksamt över hela Sverige med fokusområdena Stockholm, Uppsala och Linköping.