2016-10-25 09:34Press release

Uutta: Suora lento Helsingistä Jordanian Akabaan

null

Maailmanihme Petra on nyt vain viiden tunnin lennon päässä. Royal Wings avaa helmikuussa 2017 suoran lentoyhteyden Helsingistä Akabaan. Useat suomalaiset matkanjärjestäjät tarjoavat sinne pakettimatkoja, jotka sisältävät esimerkiksi rentouttavia hyvän olon hetkiä Kuolleellamerellä, aavikon taikaa Wadi Rumin autiomaassa sekä tietysti retkiä taianomaiseen Petraan.

Yksi monen haavelistalla olevista kohteista eli Petra, yksi maailman uusista ihmeistä, on nyt entistä helpompi saavuttaa. Tämä yli 2000 vuotta vanha kalliokaupunki sijaitsee vain noin tunnin ajomatkan päässä Akabasta, jonne pääsee suoralla lennolla Helsingistä helmikuusta alkaen. Voit siis valmistautua ihastumaan ja hämmästelemään tätä menneiden aikojen kalliokaupunkia, jossa historian havinaa ei voi vältellä.

Matkapaketteja useilta matkatoimistoilta

Helsingistä on nyt muutaman vuoden tauon jälkeen jälleen mahdollista lentää Akabaan, ja näin helpompi matkata Jordaniaan. Muun muassa Apollomatkat, Dive Travel, Lomamatkat, Matka-Agentit sekä Star Light Tours tarjoavat suomalaisille Jordanian matkoja. Voit rauhassa nauttia lomastasi, hyvistä hotelleista sekä upeista elämyksistä, joita Jordania ja matkatoimistot sinulle tarjoavat.

Hyvän olon kohde

Petra ei luonnollisestikaan ole ainoa Jordanian nähtävyys. Matkatoimistot tarjoavat myös hyvinvointilomia Kuolleellemerelle, jossa voit hoitaa ihoasi terveellisellä mudalla tai vain kelluskella painottomana suolaisessa vedessä. Luonnonmukaisten Kuolleenmeren kylpyläelämysten lisäksi voit nauttia laadukkaiden hotellien palveluista. Täällä ovat muiden muassa Kempinski, Marriot ja Mövenpick-hotellit.

Eksoottisia öitä

Punainen aavikko Wadi Rum on toinen Jordanian ylivertaisista nähtävyyksistä ja monen haavelistalla. Upeat hiekkakivi- ja graniittimuodostelmat sekä aavikon taika ovat ihastuttaneet matkailijoita jo T.E. Lawrencen (Arabian Lawrence) ajoista. Nykyään Wadi Rum houkuttelee kokemaan aavikkoa monella tapaa. Voit kiipeillä kallioilla, ratsastaa kamelilla, nauttia maisemista maastoauton kyydissä, hiekkalautailla sekä viettää yön aavikkoleirissä. Auringonlaskut ja -nousut punaisen aavikon ja kallioiden maisemassa ovat huimaavia.

Rantalomaa Akabassa

Lentojen määränpää, Akaba, sijaitsee Punaisen meren rannalla. Täällä pääset sukeltamaan ja snorklaamaan upealla riutalla sekä viettämään rantalomaa ja nauttimaan pikkukaupungin tunnelmasta. Akaba on hyvä tukikohta retkille muualle Jordaniaan, esimerkiksi Petraan ja Wadi Rumiin. Päiväseltään ehdit käydä myös Kuolleellamerellä, sinne ajomatka on noin kolme tuntia.

Suoria lentoja Pohjoismaista

Helsinki ei ole ainut lentokenttä, josta keväällä 2017 lennätetään matkailijoita tutustumaan Jordaniaan. Helmikuussa avataan suora reitti myös Kööpenhaminasta ja Tukholmasta. Suomalaiset lentävät Jordaniaan maanantaisin, Kööpenhaminasta lennetään lauantaisin ja Tukholmasta sunnuntaisin

Lisätietoja saat ottamalla yhteyttä United Spirit Nordiciin osoitteessa: pr@unitedspiritnordic.com 

United Spirit Nordic on pohjoismainen GSA-toimisto, jonka asiakkaina ovat Trinidad & Tobago Tourism, Jordan Tourism,Star Clippers, DMC Destination Asia, DMC Bhutan Journeys, Park Hyatt Maldives Hadahaa, Park Hyatt Siem Reap ja Hyatt Regency Phuket.


About United Spirit Nordic

United Spirit Nordic on riippumaton matkailualan myynti-, markkinointi- ja PR-yritys. Pääkonttorimme sijaitsee Kööpenhaminassa, Tanskassa. Palvelumme kattavat Skandinavian ja Suomen sekä Baltian maat. Innovatiivisuus, toiminnallisuus, tavoitteellisuus ja johdonmukaisuus kuvaavat United Spirit Nordicin toimintaa, kuten myös käytännönläheisyys ja ystävällisyys. Sekä meidän että yhteistyökumppaneidemme tavoitteena on pitkän tähtäimen menestys. Olemme pieni tiimi, mutta laajan kokemuksemme avulla toteutamme menestyksekkäitä kampanjoita ammattitaitoisesti. Tarjoamme luotettavuutta, työmoraalia, jatkuvuutta ja motivaatiota.